Zvijezda serije “Senke nad Balkanom”

Marija Bergam: Dok sam bila trudna plakala sam non-stop

Glavna protagonistkinja serije “Senke nad Balkanom”, koja je pažnju prvo privukla scenama seksa, kaže da je mogla bolje da odigra ulogu koja joj je povjerena. Iako ima 26 godina, Marija Bergam je majka dvogodišnjeg dječaka i glumica koja je dobila glavnu ulogu u nagledanijoj seriji na RTS-u, ona ističe da stremi još većem životnom i poslovnom uspjehu.Objavljeno: 06. 12. 2017 - 10:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Iskreno, ne osjećam da sam velika zvijezda jedne serije, bar se ne ponašam tako. Živim potpuno normalno. Desi mi se da mi šalju poruke na račun toga kako sam odglumila lik Maje Davidović. Nisu svi utisci i komentari gledalaca pozitivni, ima i onih negativnih. Nedavno mi je jedna žena poslala poruku na društvenim mrežama kako joj se uopšte ne sviđa kako sam odglumila. Ali da se razumijemo, meni je to sasvim uredu – kaže Marija za “Blic”, i dodaje da se slaže sa mnogim kritikama koje dobija.

– Nisam zadovoljna time kako sam donijela tu ulogu, ima tu mnogih stvari koje bih promijenila kada je reč o mojoj glumi. Mogla sam bolje da donesem lik, ali ako sve saberemo, rekla bih da je utisak kod ljudi dobar. Veoma sam samokritična, to je nekada znalo mnogo da me košta. Zato, kada to pomiješate s ovim što vam govore ljudi, dobijete jedan sasvim pristojan komentar – objašnjava glumica, koja odgovara i na pitanje šta joj najviše smeta u tumačenju ovog lika:

– To su stvari iz struke, tiču se konkretno mene. Dok gledam seriju, tačno vidim da sam negdje mogla bolje da donesem scenu, to će neko reći da je zanemarljivo, ali meni nije. Veliki sam perfekcionista i zato kritike na svoj račun i iznosim – objašnja Bergamova.

Mnogi komentarišu da serija opisuje današnju Srbiju u kojoj ima razmaženih bogatašica:

– Delimično pokazuje današnju Srbiju, ali ne u velikom dijelu. U seriji nema pozitivnih junaka, a ja sam privatno okružena sa mnogo takvih. Još nešto, Maja nije prostitutka, kako su je neki doživeli, ona je žena egzibicionista.

Marija je nekoliko godina u braku sa našim najuspješnijim glumcem u inostranstvu Radivojem – Rašom Bukvićem, sa kojim ima sina. Bergamova priznaje da je veoma emotivna:

– Dok sam bila trudna plakala sam non-stop. Kada sam se porodila, tri dana sam plakala od radosti. Sada manje plačem. Rastuže me teške sudbine.

Komentari: 0

Novi komentar