Top menadžment

ORLANDIĆ: Lufthansa će biti partner Aerodroma

Predstavnici top menadžmenta Lufthansa grupe Manuel Mejer i Silvia Švinghamer, posjetili su Aerodrom Podgorica i razgovarali sa izvršnim direktorom Aerodroma Crne Gore Danilom Orlandićem i njegovim  saradnicima. Glavna tema razgovora  bile su postojeća i buduća saradnja. 
Objavljeno: 06. 12. 2017 - 13:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Direktor Orlandić je naglasio da je širenje mreže destinacija medju priroritetima Aerodroma Crne Gore. „U tom procesu, Lufthansa grupa kao jedna od najznačajnijih aviokompanija u Evropi i svijetu, zasigurno može i treba da nam bude partner. Za sada njihova kćerka firma Austrian Airlines realizuje liniju Podgorica-Beč-Podgorica, a nadam se da će već iduće godine neka od aviokompanija iz Lufthansa grupe saobraćati ka Crnoj Gori i sa drugih evropskih destinacija“, istakao je Orlandić.Manuel Mejer, šef zemaljske operative ispred Lufthansa, Austrian Airlines i Swiss za Evropu, Zajednicu nezavisnih zemalja i  Magreb ovom prilikom izjavio je:

„Zadovoljni smo brojem putnika koje prevezemo na ovoj liniji i srećni što od 2004. godine, preko našeg haba u Beču, povezujemo Crnu Goru sa destinacijama širom svijeta.  U tom smislu, kako bi uočili nastale prilike, stalno pratimo tržišno okruženje. Takođe smo govorili o mogućnostima daljeg jačanja naše već dobre, bliske i duge saradnje,  a sve u kontektstu obezbjeđenja visokih standarda kvaliteta za naše korisnike i tačnosti pri obavljanju operacija.“

Lufthansa grupa, najveće je udruženje aviokompanija na svijetu i predvodnik na
tržištu evropskog aviosaobraćaja. Trenutno saobraća ka više od 300 destinacija na četiri kontinenta, a samo tokom prošle godine prevezli su oko 110 miliona putnika.

 

Komentari: 1

Ordnung muss sein

06. 12. 2017 - 18:00

Dje Svabo dodje tu se red zna . Dako se malo upristoje striptizete .
Novi komentar