CEDIS

I sjutra višesatna isključenja

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Objavljeno: 06. 12. 2017 - 19:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila će, na području Podgorice, dobiti Zeta (Mahala), a u Herceg Novom Kumbor, Zmijice, Miočevići, Kamp Sava I i II, Trg Maršala Tita, Zelenika i Sunčana obala.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 11 sati, bez struje biti područje Tuza, Kuća Rakića, Kakaricke gore, Kuča, Zatrijebča i Koća, od osam i 30 do 15 sati Milunovići, dok su od osam i 30 do 14 sati moguća kratkotrajna isključenja u Tološima i Vranićima.

Na Cetinju će, od sedam do 17 sati, bez struje biti područje Ćeklića, Resne, Bjelica, Cuca, Čeva i Lastve Čevske, od osam do 12 sati Dubovik, a od 16 i 30 do 17 sati sela Riječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor.

U Herceg Novom će, od devet do 12 sati, bez struje ostati Igalo, Sutorina, Njivice, Servisna zona, Trebesin, Sušćepan, Mojdež i Ratiševina, a od 16 do 17 sati Baošići i Đenovići.

U Nikšiću će, od deset do 12 sati, bez struje biti Vilusi, Maočići, Riječani, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Pometenik, Busak, Muževice, Trepča, Lastva, Brankov Do, Rudine, Ramovića do, Jabuke, Brestice, Srni Do, Trubjela, Krstac, Vonjin do i Bajov do.

U Ulcinju će, od osam i 15 do 14 sati, bez struje ostati naselje Bregvija prema Maraš Kolji i dio Femića.

U Beranama će, od osam i 30 do deset sati i 30 minuta, bez struje biti Štitare, Bubanje i Ruišta.

U Andrijevici će, od osam i 30 do deset sati i 30 minuta, bez struje ostati Slatina, a od od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta Prisoja.

U Rožajama će, od devet do do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Kalače i Seoštica.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Komentari: 0

Novi komentar