Podgorica

Sprave za trening na 16 lokacija

U Podgorici su, u prethodnom periodu, na 16 lokacija postavljene sprave za trening na otvorenom.
Objavljeno: 07. 12. 2017 - 15:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz PG Biroa je saopšteno da su radnici Agencije za stanovanje u prethodnom periodu izvršili postavljanje multifunkcionalne sprave za trening na otvorenom na Dajbabskoj gori.

"Na taj način, na 16 lokacija u gradu su do sada postavljene ove sprave koje predstavljaju pravu malu teretanu na otvorenom, obzirom na mogućnosti koje pruža u pogledu vježbanja. Sprave su radionički izrađene i pripremljene od strane Agencije za stanovanje. Cilj je da se na relativno malom prostoru stvore što bolji uslovi za vježbanje i rekreaciju naših sugrađana. Projekat ugradnje multifunkcionalih sprava za 'street workout', odnosno ulično vježbanje, biće nastavljen i u narednom periodu, na različitim lokacijama u Podgorici. U narednim danima s obzirom da su najavljene nepovoljne vremenske prilike radionički će se vršiti izrada multifunkcionalnih sprava, koševa i golova", saopštio je PG Biro.

Na poligonu u Dinoši postavljena su dva komplet koša, dok će sjutra biti postavljeni koševi na poligonu u Vuksanlekićima.

"Radionički se pripremaju i golovi za mali fudbal koji će biti postavljeni takođe na poligonu u Dinoši. Glavni grad i Agencija za stanovanje već nekoliko godina unazad, posebnu pažnju posvećuju uslovnosti i bezbjednosti sportskih poligona u Glavnom gradu i gradskim opštinama, tako da je u prethodnom periodu na više desetina sportskih poligona ograđeno ili su vršene popravke postojećih ograda poligona, izvršena je izrada i ugradnja mobilijara: golova, koševa, tabli, a takođe svakodnevno nam stižu nove prijave za opravku oštećenog mobilijara", navode iz PG Biroa.

Komentari: 0

Novi komentar