Gojković objavio spisak za utakmicu sa Srbijom

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za utakmicu sa Srbijom u 2. kolu preliminarne runde Svjetske lige.
Objavljeno: 09. 12. 2017 - 12:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Utakmica A grupe biće odigrana 12. decembra od 18 sati i 30 minuta u Nišu.

Na spisku su Dejan Lazović, Draško Brguljan, Bojan Banićević, Marko Petković, Stefan Vidović, Đuro Radović, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Vlado Popadić, Jovan Sarić i Slaven Kandić.

Gojković je rekao da su igrači imali dosta problema sa povredama, navodeći da prije svega misli na Čučkovića na kojeg su računali, ali opet ima povredu ramena. 

Kako je kazao, imaju dosta problema na poziciji centra, neki igrači su povrijeđeni, a neki imaju delikatnu situaciju sa klubovima. 

„Važan je dio za sezonu, klubovi su nas molili da ih pustimo. Iako mi polažemo prava, nijesmo htjeli da pravimo probleme na relaciji klub-igrač za kasnije, jer se radi o dužim ugovorima koji su stabilni. Tako da idemo sa ekipom koju nijesmo planirali u prvom momentu. Ali, ko god dobije šansu, ima priliku da se pokaže“, naveo je Gojković.

Igraju, kako je dodao, protiv možda najbolje reprezentacije na svijetu koja je sigurno apsolutni favorit.

„Ali i mi smo Crna Gora i uradićemo sve da u tom meču pružimo pravi otpor", poručio je Gojković.

U prvom kolu Crne Gora je bila slobodna, dok je Srbija kući pobijedila Rumuniju 12:3. 

Reprezentacija Crne Gore će dočekati Rumuniju 16. januara, 20. marta biće domaćin Srbiji, dok u posljednjem kolu gostuje Rumuniji 10. aprila.

Komentari: 0

Novi komentar