Telekom pokrenuo kampanju

Uradi jednostavno, uradi digitalno

Telekom je pokrenuo kampanju pod nazivom „Uradi jednostavno, uradi digitalno“ koja za cilj ima promovisalje pozitivnog uticaja novih tehnologija na pojedince i društvo u cjelini. Riječ je o internacionalnoj kampanji koju pokreće Dojče Telekom, a koja je prvo startovala u Crnoj Gori.
Objavljeno: 11. 12. 2017 - 14:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

U fokusu kampanje su primjeri četvoro mladih Evropljana koji rješavaju važne probleme, pokreću društveno odgovorne projekte i ostvaruju svoje snove uz pomoć digitalnih tehnologija.

Ciljna grupa kampanje su upravo mladi ljudi, generacija milenijalsa kojima su ove teme posebno bliske. O tome govore i rezultati međunarodnog istraživanja prema kojima preko 80% mladih donira novac, robu i usluge u humanitarne svrhe, a većina njih smatra da upravo nauka i tehnologija mogu rješiti važne društvene izazove. 

„Opšte je mišljenje da milenijalsi digitalne tehnologije koriste samo za zabavu, medjutim, naša kampanja stavlja akcenat na upotrebu digitalnih tehnologija u društveno odgovorne svrhe. U Telekomu vjerujemo da se ova generacija interesuje za društveno odgovorne teme, jer o tome svjedoče i brojni projekti koje smo podržali kroz naš donatorski program “Za svako dobro”, a koji su pokrenuli upravo mladi ljudi.

Iz ove kompanije kažu da vjeruju da će ovi brojni pozitivni primjeri iz Crne Gore i svijeta inspirisati još mladih ljudi da uz pomoć digitalnih tehnologija uskoro pokrenu nešto jednako uzbudljivo i društveno korisno. Telekom će i ubuduće nastaviti da pruža podršku i promoviše korišćenje digitalnih tehnologija za rješavanje izazova u društvu“ -  izjavila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Više informacija o kampanji dostupno je na https://telekom.me/jednostavno-digitalno.nspx

Komentari: 0

Novi komentar