Portal Ujedinjenje

Dobrilo Dedeić najavio tužbu protiv Mandićevog advokata

Predstavnik portala „Ujedinjenje“ Dobrilo Dedeić najavio je tužbu protiv advokata Dušana Radosavljevića zbog tvrdnje da kreira sadržaje na sajtu svjedoka saradnika Aleksandra Saše Sinđelića.
Objavljeno: 12. 12. 2017 - 11:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Svjestan značaja javne riječi i štete koju trpim zbog neistine izgovorene u formi konstatacije tokom suđenja u procesu “Državni udar“, odlučio sam da podnesem tužbu protiv advokata Dušana Radosavljevića. Konstatujem da je lično Andrija Mandić naručilac laži da navodno uređujem radio i sajt Aleksandra Saše Sinđelića. Odštetu ću tražiti od advokata Radosavljevića, a Mandiću ću omogućiti da bude advokatov svjedok saradnik“, naveo je Dedeić u pisanoj izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Prema njegovim riječima, jedini medijski projekat u kome učestvujem je portal Ujedinjenje.

„Prvi sam među jednakima u redakciji i u potpunosti sam odgovoran za sadržaj tekstova koji se objave. Predmet našeg interesovanja često jesu i političke kreature. Andrija Mandić je jedna od najupečatljivijih. Iako je ovaj svojevrsni crnogorski Srećko Šojić više puta nuđen da odgovori na naše navode, nikada nije imao petlje da se oglasi“, kazao je on.
 

Komentari: 3

@

12. 12. 2017 - 11:57

SRPSKA POSLA!
Rale

12. 12. 2017 - 13:29

Treba da ih odere u sudu, vidi se da napadaju sve Srbe samo da oni izbegnu krivicu.
Oderi ih Dobrilo!

12. 12. 2017 - 19:13

A narocito ovaga izroda Mandica sto unisti Srbe u Crnoj Gori sa njegovom glupom politikom!
Novi komentar