Hansgrohe

Nova zvijezda u tuš kabini - hansgrohe Raindance E

Kvadratno, elegantno, izražajno – najčešće imamo na umu kada uređujemo kupatilski enterijer.  Baš tako možemo opisati dizajn hansgrohe Raindance E tuša, našeg tehnološki naprednog saveznika u domu.  
Objavljeno: 12. 12. 2017 - 08:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Air tehnologija omekšava vodene kapljice i stvara osjećaj kiše. Središnje mlaznice su gusto raspoređene i omogućavaju nam temeljno ispiranje sapunice. Mlaznice na obodu diska imaju efekat masaže, pa tako opuštamo ramena i gornji dio leđa. 

foto1

Tek kada zakoračimo u tuš kabinu, shvatamo koliko je njena funkcionalnost važna. Mogućnost okretanja Raindance E tuša pruža dodatnu pogodnost pri tuširanju i lako se rasklapa za čišćenje. Njemu sličan, model koji se montira na zid, ima ručicu za tuširanje koja je povezana sa gornjim diskom. Tuš set (Showerpipe) prekriven je visokokvalitetnim staklom, praktičnim za odlaganje kupki i šampona. 

 

foto2

Raindance E nam omogućava da budemo arhitekte svog prostora. Izmještanjem tuša i kontrolne jedinice u ugao ili van centra imamo više prostora u samoj kabini, a u skladu sa ličnim ukusom možemo kombinovati zidne i skrivene, ugradne termostate i miksere za vodu. 

foto3

I ono što nam je najvažnije kada izađemo iz kupatila – modeli su opremljeni EcoSmart tehnologijom, koja značajno smanjuje potrošnju vode.  

***

Kao dio međunarodne Hansgrohe Grupe, hansgrohe je premijum robna marka za tuševe, tuš-sisteme, kupatilske i kuhinjske miksere, kao i kuhinjske sudopere. S brojnim nagrađenim proizvodima, hansgrohe oblikuje tok vode u kuhinjama i kupatilima. To su mjesta na kojima ljudi provode vrijeme koje cijene i proživljavaju dragocjene trenutke u interakciji s vodom. Imajući to na umu, hansgrohe je razvio revolucionarna rješenja koja objedinjuju izvanredan dizajn, dugotrajni kvalitet i pametne karakteristike za maksimalnu jednostavnost upotrebe. hansgrohe pretvara vodu u impresivno iskustvo.

 

hansgrohe. Meet the beauty of water.

 

Više informacija o hansgrohe brendu možete pronaći na www.hansgrohe.rs 

 Saznajte više o robnoj marci hansgrohe na:

www.facebook.com/hansgrohe

www.twitter.com/hansgrohe_pr

Komentari: 0

Novi komentar