Konferencija Odbora LPCG Glavnog grada

Jovan Rabrenović reizabran za predsjednika

U Podgorici je juče održana redovna Konferencija Odbora LPCG Glavnog grada Podgorica na kojoj su izabrani predsjednik i novi Odbor Glavnog grada. Za predsjednika Odbora Glavnog grada Podgorica jednoglasnom odlukom delegata ponovo je izabran Jovan Rabrenović. 
Objavljeno: 12. 12. 2017 - 13:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Delegati su bili jednoglasni i kod izbora članova Odbora Glavnog grada koji će skupa sa predsjednikom u naredne četiri godine rukovoditi radom podgoričkih liberala. 

Predsjednik podgoričkih liberala zahvalio se svim liberalima i njihovim porodicama na posvećenosti koju iskazuju svih ovih godina u promociji vrijednosti liberalizma, pri tom ne gubeći iz vida obavezu da aktivno rade na izgradnji Crne Gore kao razvijene demokratske države. 

"Takva Crna Gora je oduvijek bila naša ideja vodilja. Upravo iz toga proizilazi moja lična, ali i obaveza svih liberala je da u svakom trenutku budemo svjesni časti i odgovornosti koju sa sobom nosi pripadnost liberalnom pokretu u Crnoj Gori. Podgorica je grad liberala u kojem više od dvije decenije postoji čvrsto jezgro crnogorskih liberala koje iz dana u dan jača i danas Liberalna partija u Glavnom gradu, zahvaljujući predanom radu svih aktivista, bilježi značajno uvećanje članstva. Posebno smo ponosni na činjenicu da su sa nama liberali koji su početkom devedesetih godina prošlog vijeka trasirali ideju suverene Crne Gore na čijim osnovama danas gradimo Podgoricu i Crnu Goru", naveo je Rabrenović. 

Rabrenović je istakao značaj daljeg rada na razvoju partijske infrastrukture u Glavnom gradu i uključivanju mladim i obrazovanih ljudi u partijske organe u svakom dijelu Podgorice. 

"Značajno podmlađen i proširen Odbor Glavnog grada prvi je korak ka tom cilju i siguran temelj za realizaciju započetih promjena. Samo jaka i kadrovski obogaćena Liberalna partija u Podgorici ima budućnost kakvu želimo i trebamo uložiti maksimum svojih napora da se do tog cilja dođe u najskorijem roku", istakao je Rabrenović. 

Konferenciji podgoričkih liberala prisustvovali su gosti iz Demokratske partije socijalista Podgorice Miomir M. Mugoša, Socijaldemokrata Marko Rakočević i Bošnjačke stranke Mevludin Demirović. Konferenciji se obratio i predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović koji je istakao značaj liberala Podgorice kao kičme Liberalne partije i ujedno najjačeg Odbora partije u sprovođenju programskih načela partije. 

Komentari: 1

popaj

12. 12. 2017 - 14:23

Čestitke i još onog popaja da maknete pa da dođete vi kojii ste istinski liberali
Novi komentar