Za 2017. godinu

Uručena priznanja najboljima u turizmu i ugostiteljstvu

„Ove godine imali smo najteži zadatak do sada da, u ovakvoj konkurenciji, izaberemo najbolje. Danas su nagrađeni oni koji su se iz reda najboljih na neki način izdvojili“ rekla je Tatjana Popović direktorica TO Podgorice prilikom 35. dodjele priznanja najboljima u turizmu i ugostiteljstvu Glavnog grada Podgorica. Popović je istakla da je ovo „godina koju možemo nazvati konkuretnom a ujedno i godina koju možemo nazvati zajedničkom jer smo svi zajedno, i vi, i institucije grada i ove države doprinijeli da broj turista koji je posjetio naš grad ove godine bude za 43 odsto veći i isto tako broj noćenja“. 
Objavljeno: 12. 12. 2017 - 14:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nagrade najboljim kompanijama i institucijama uručio je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović.
U kategoriji „Najbolje kompanije i institucije“ priznanja su dobili: kompanija „13. jul Plantaže“, hotel „Verde complex“ (kategorije 5 zvjezdica), mali hotel „New star“ (kategorije 4 zvjezdice), restoran „21 MNE Urban bistro“,ugostiteljski objekat zajedno sa centrom za edukaciju „Radovče“, radionica kolača „MFC“, lounge bar „The Living Room“, d.o.o. „Cassiopeia“ za projekat busticket4.me, turističko-izletničko mjesto „Avanturistički park Gorica“, turistička manifestacija „City Groove“ i radio emisija Elmag radija „Turistički atlas“.
Kada je riječ o najboljim pojedincima, priznanja su uručena: menadžerkiJeleni Burić, kuvaru Mladenu Dabanoviću, konobaru Savu Bigoviću, novinarki Anđeli Boričić, te komunalnom radnikuŠpatolaju Beslimu.
Specijalnu nagradu za poseban doprinos unaprjeđenju kvaliteta turističke ponude dobio je hotel Hilton Podgorica Crna Gora.
Turistička organizacija Podgorice, više od tri decenije, nagrađuje pojedince i kolektive koji su svojim radom doprinjeli obogaćivanju i dodatnoj promociji turističke ponude Glavnog grada, te podstiče i ostale da unaprjeđuju, kako svoje poslovanje, tako i lične, profesionalne vještine. Nagrade su raspoređene u kategorijama „Najbolje kompanije i institucije“ i „Najbolji pojedinci“, pristiglo je ukupno 90 prijedloga, a nagrađeno je njih 16. 

Komentari: 0

Novi komentar