VIENNA COFFEE FESTIVAL

Mjesto za ljubitelje crnog napitka

Za sve ljubitelje crnog napitka u Beču se u Otakrinškoj pivnici od 12. do 14. januara 2018. godine održava festival kafe.

Objavljeno: 12. 12. 2017 - 14:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Festival je osmišljen kao prava ekspedicija u svijet kafe gdje se sve vrti oko perfektne pripreme i isprobavanja izvanrednih sorti kafe kao i načina prženja.

Nova bečka scena koja će biti predstavljena na Vienna Coffee Festival-u prikazaće publici specijalitete svježe kafe, različite metode prženja kafe, moderne mašine za kafu, mlinove i brojne priključke.

Proizvođači i trgovci iz Evrope imaće u ponudi raznovrsne specijalitete od kafe. Profesionalni baristi pripremaće za publiku espreso, filter kafu i tzv. Cold Brew (hladnu kafu) najrazličitijim metodama. Na festivalu će takođe biti prisutne i austrijske pržionice kafe.

Pored održivog ukusa kafe na festivalu će se predstaviti i moderne interpretacije kafe sa žestokim pićem. Uz specijalitete od kafe za posjetioce će biti spreman doručak i branč za čitavu porodicu.

U okviru programa predviđena su i predavanja i radionice na kojima će specijalisti svoje znanje o kafi podijeliti sa publikom.

 

Komentari: 0

Novi komentar