U DPS-u uvjereni da će preuzeti vođenje sjeverne opštine

DPS Berane: Porazni rezultati lokalne vlasti

Posljednji dani propale vladavine Koalicije „Zdravo Berane“ obilježavaju se panikom u njihovim redovima. Pokušaji da za mjesec dana ubijede naše sugrađane kako su funkcionisali skladno i uspješno je priča za samozadovoljavanje grupice okupljene oko „Nejakog Uroša“ , kako sami sebe nazivaju. Upravo sa tim ciljem su konstruisane i posljednje izjave čelnog čovjeka ove propale koalicije, Dragoslava Šćekića, koji u trenutku kada njihova partija polako nestaje sa političke scene i kada rezultati koje ostvaruje na lokalnim izborima postaju više nego smiješni, govori o svojoj snazi i najavljuje veličanstvene pobjede!? A njihov skorašnji kraj i potpuni krah Koalicije „Zdravo Berane“ je više nego očigledan, saopšteno je iz beranskog odbora DPS-a.Objavljeno: 13. 12. 2017 - 11:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Poseban pokazatelj gubljenja kontakta sa realnošću jeste i Šćekićeva izjava da su u prethodnim godinama ostvarili „impozantne rezultate“, da su radili „savjesno, radno i pošteno“ i da ih sve to preporučuje za predstojeće izbore. Gospodine Šćekiću, vaši „impozantni“ rezultati su tako očigledni  svim dobronamjernim građanima Berana da vas najbolje preporučuju za ubjedljiv poraz na predstojećim izborima.  Nepostojanje skupštinske većine već duže od godinu dana, suspendovanje njenog rada zbog ove činjenice i direktno kršenje zakonskih odredbi kada su u pitanju neusvojene najbitnije odluke koje su od važnosti za  zakonito funkcionisanje Opštine, postavljenje na čelna mjesta u lokalnoj samoupravi ljudi koji ne posjeduju osnovne reference koje bi ih preporučile za rukovodeće pozicije, oduživanje partijskih dugova kroz zapošljavanje isključivo svojih partijskih istomišljenika, i još mnogo toga lošeg, obilježava vladavinu ove odlazeće koalicije", navedeno je u saopštenju.

Sa druge strane, dodaju, priča o „riješenom“ problemu smeća, dok se ono tokom prethodne četiri godine deponuje i „pretovara“ na raznim lokacijama koje su, takoreći, u gradskoj zoni, priča o kvalitetnom vodosnabdijevanju, u danima kada i dalje jedna slabija kiša onemogućava gradjane da koriste vodu za piće sa gradskog vodovoda – samo pojačavaju argumente koji upućuju na neminovnost pada ove koalicije, politički  i profesionalno promašenih ljudi.

"I zato vam, gospodo odlazeći, poručujemo – Izađite u koliko god hoćete kolona, govorite o promilima mogućnosti da od vas preuzmemo vlast, pričajte partijske bajke onima koje mržnja prema DPS-u ispunjava u političkom, a, nažalost, često i u ličnom životu, ali budite sigurni u jedno – Demokratska partija socijalista će na izborima 4. februara u procentima biti daleko ispred vas, ostvarićemo pobjednički rezultat i preuzećemo vođenje opštine – na dobrobit svih građana Berana", zaključuje se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Komentari: 9

Radovan

13. 12. 2017 - 12:07

Jedva cekamo izbore da ih micemo vise sa vlasti.
Nesa

13. 12. 2017 - 12:29

Slazem se, potrebne su nam promjene u Beranama. Nadam se da cete povratiti vlast u Beranama na izborima u februaru.
Sorela

13. 12. 2017 - 12:35

Berane ce pobijediti sve one koji gradjanima te opstine zele zlo... Dosta su ''vladali'' , imaju jos sasvim malo vremena...
Niksa

13. 12. 2017 - 12:36

Scekic i njegova kafanska demagogija nista dobro nisu donijeli Beranama, i zato ce sada Beranci napraviti pravi izbor !!
Don

13. 12. 2017 - 13:05

Vrijeme bi bilo da i nama sa sjevera odje svane i da ova vlast sto je aktuelna sad polako ode s trona!
Murchielago

13. 12. 2017 - 13:06

Da hoce da se desi vise smjena vlasti kod nas pa da konacno prestanemo da trpimo ovaj teror sto nam trenutna vlast svakodnevno priredjuje!
Zarija

13. 12. 2017 - 13:53

Sve sto se izdesavalo u poslednje cetiri godine je samo unazadilo Berane, dosli smo do toga da tapkamo u isto istu rupu na asfaltu godina sa ovom vlascu.
Una

13. 12. 2017 - 14:05

Vrijeme je da se dese promjene i u Beranama, jer njihova koalicija "Zdravo Berane" je uradila sve samo da ne bude zdravo Berane nego je zagadjeno !
Ivangradjanin

15. 12. 2017 - 20:38

Kontejner koalicija odlazi u proslost.Unazadili,zatrovali grad je njihov uspjeh.Kladionice,kafane su njima kancelarije.Pivske boce su glavni teret sto podizu.Piiii !!!
Novi komentar