RUKOMET

Johanson: Ponosan sam na tim, bila mi je čast raditi sa ovim djevojkama

Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson izjavio je da je srećan što je ekipu doveo do osam najboljih na svijetu i smatra da je to veliki uspjeh.
Objavljeno: 13. 12. 2017 - 15:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Lavice” su sinoć poražene od Francuske 25:22 u četvrtfinalnom meču…

“Imali smo šansi, Francuska se malo tresla, ali smo pravili loše odluke. Ipak, ponosan sam na tim, bila je čast je raditi sa svim ovim djevojkama tri sedmice i srećan sam što sam doveo ekipu do osam najboljih. Mislim da je to veliki uspjeh za moju ekipu“, rekao je Johanson.

Đurđina Jauković je mišljenja da je naš nacionalni tim imao slab dan, ali da je kvalitetom ispred Francuske.

“Promašile smo dosta zicera, prva ja, ali sam ponosna na djevojke, koliko god da nam je teško nakon poraza. Francuskinje su bile bolje, ali kada se uporedimo mislim da nisu bolje od nas. Nažalost, nije nam išlo, nismo imale energiju kao na dvije prethodne utakmice“, kazala je Jauković.

Komentari: 5

Tresle ali ih ne otresoste

13. 12. 2017 - 15:58

I nijesu se malo tresle nego od 39-og minuta su potpuno stale sa jurcanjem, umorile se. Imali smo ogromnu šansu za pobjedu u ovom meču ali nije prepoznat momenat. Uz sve to grešaka kao nikada do sada i malo, ali ne mnogo i sudije. Crna Gora jeste bolja od Francuske ali ništa od prolaza dalje
Čestitke za komentatore RTCG-a

13. 12. 2017 - 16:01

Onoliko pozitivizma, hrabrenja, patriotizma, ma možda i previše. Ma svaka rečenica im je bila patriotska i ohrabrujuća da se pitam đe ih nađoste i kako ih zadržavate da ne odu da rade đe za debele pare. Bravo momci, tako se navija za svoju državu, tako se animiraju gledaoci, tako se podiže moral ... Ma skapirali su više svi, ne trebam dalje
Novak

13. 12. 2017 - 18:28

Meni su živce iskidali, smanjivao sam ton da ih ne slušam! Ti se ovo šališ, je li?
Deki

13. 12. 2017 - 19:35

Liše Šofra komentatori RTCG sve četničke posrbice koji više navijaju za Novaka Đokovića nego za bilo koga iz CG. I portal Analitika ima takvija, a među njima je i čuveni administrator koji pravi selekciju komentara.
Crna Gora

13. 12. 2017 - 18:21

One su nas ponos:) Zivjeleee one biće medalja
Novi komentar