PODGORICA

Pronađeno i oduzeto oko kilogram marihuane, osumnjičeni lišen slobode

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su danas, preduzimajući mjere i radnje u cilju subijanja ulične prodaje opojne droge, lišili slobode A.P. iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.  
Objavljeno: 14. 12. 2017 - 13:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenci Odsjeka su, 14.12.2017. godine, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres kuće koju koristi A.P. i tom prilikom pronašli i oduzeli 11 većih zamotuljaka i jednu staklenu teglu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko jedan kilogram, kao i  digitalnu vagu za precizno mjerenje.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se A.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari: 0

Novi komentar