DPS Kotor

Barski ogranak SDP-a uzima harač Kotoru

Odbor Demokratske partije socijalista u Kotoru poručio je SDP-u da umjesto što u svojim saopštenjima podilaze sadašnjim koalicionim partnerima, traže od njih jasne odgovore – zašto vlast koju imaju u Kotoru koriste za protivpravno zapošljavanje prijatelja, rodbine, funkcionera koje su, kako navode iz DPS-a, doveli iz raznih djelova Crne Gore?
Objavljeno: 14. 12. 2017 - 21:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopštenje prenosimo integralno:

Samo jedan primjer: nakon pritisaka i ucjena koje je sprovodila jurišnica barskog ogranka Stranke Decenijskih Parazita (SDP) Nađa Al Saraji, Sekretarijat za imovinsko pravne poslove je desetkovan, sa namjerom protivpravnog prisvajanja 30.000 eura novca građana Kotora, uz amin apatrida na funkciji predsjednika Opštine Vladimira Jokića.

O ovoj nezakonitoj radnji svjedoči Ugovor br. ‎01-14077 od dana 11.09.2017. godine. Pozivamo vas da objavite dokument – sporni Ugovor i pokažete na koji način parama Kotorana plaćate ogranke parazitskog udruženja i na koji način kupujete podršku i ostanak na vlasti.

Stranka decenijskih parazita (SDP), umjesto da odgovori na pitanja koje se tiču partijskog zapošljavanja, nepotizma i angažovanja ambicioznih penzionera preko grbače Kotorana, lansira nove neistine, što nas i ne čudi jer smo nedavno utvrdili da je među funkcionerima ove stranke zavladala kolektivna mitomanija.

Zbog amnezije i gramzivosti ove stranke, moramo iste podsjetiti da su samo u Opštini Kotor zajedno sa nama obavljali vlast punih 12 godina, zauzimajući funkcije predsjednika Skupštine Opštine, potpredsjednika Opštine, sekretara Sekretarijata za razvoj preduzetništva, direktora Informacionog centra, direktora A.D. Luka Kotor i da su upravo oni bili kočničari koji su kumovali zaustavljanju projekata kakvi su Pothodnik na rivi, Žičara do tvrđave Sveti Ivan, Projekat vodosnabdijevanja Donjeg Grblja, Šetne staze Tabačina – Gurdić, rekonstrukcija Fontane na Rivi i mnogih drugih. Onog momenta kad su, promjenili dres, iz kapitalnog Budžeta, istog onog koji su sa nama pripremali, sa partnerima iz ove sklepane i nakaradne vlasti, izbrisali su izgradnju i realizaciju svih projekata važnih za Kotor i Kotorane.

Zapošljavate svoje saputnice, penzionere i kadrove iz susjednih opština, za mjesečne naknade od po 2.500 eura. Kao da ste zaboravili i da ste iz vlasti izopšteni onoga momenta kad narod nije mogao više da trpi vašu gramzivost za vlašću i funkcijama sa posebnim akcentom na visoke apanaže. Kotorani će znati na sledećim izborima da takav nemoral i pohlepu kazne, jer ste u ovom gradu postali pojam političkog profiterstva i nemorala.

Komentari: 8

..

14. 12. 2017 - 21:52

Pazite sad na odgovor ! Bice vrisak, malicioznosti, Pink, 90-te... gledajte razliku u nivou profesionalnosti
Kotoranin

15. 12. 2017 - 08:02

A kako i zašto pa zato što je Ranjo visibaba naučio da sa 1% "pobjede" na izborima trazi apsolutnu većinu i što treba sve ljubavnice zaposlit i drugarice a ovi sa crvenim kravatama drugove pozadince ....e QQ nama u Kotor sa nima sa bukačima i neznalicama i sa ovim što ne poštuju ni upravnu inspekciju niti išta sveto u Crnoj Gori !
Jelena

15. 12. 2017 - 09:54

Da DPS priča nekome o zloupotrebama ... mi koji razmišljamo razumno znamo da ovo nije istina. Naprijed SDP!
psihijatar

15. 12. 2017 - 16:16

Jelena kaze....mi koji razmisljamo razumno a misli na SDP........hehehe....Jelena,Jelena....hehehe
Dragan

15. 12. 2017 - 09:54

Heh ko će još da povjeruje u ovo.. naprijed istinska Crna Goro .. bravo SDP!!
Asop

15. 12. 2017 - 10:17

Ćutite, lopovi.. Šta ste napravili od Primorja? Svetozar Marović je slika i prilika vaše politike. Zato, psssst!
,

15. 12. 2017 - 12:04

Neka cetnicke sluge, pioni Zeljeznjaka, glasaci govore sto misle o vasoj .......ciji
,

15. 12. 2017 - 12:04

Neka cetnicke sluge, pioni Zeljeznjaka, glasaci govore sto misle o vasoj .......ciji
Novi komentar