Neće joj se svidjeti

Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila tajnu prve dame SAD

Viktorija Silvested, bivša cimerka Melanije Tramp, neko je ko aktuelnu prvu damu SAD poznaje veoma dobro, i to iz vremena mnogo prije nego što je lijepa Slovenka postala svjetski poznata.
Objavljeno: 15. 12. 2017 - 13:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ova švedska manakenka, koja je 1997. godine ponijela titulu Playboy playmate of the year, baš te godine živjela sa Melanijom svjetskoj prestonici mode – Parizu, gdje su obje došle kao mlade manekenke u želji da ostvare uspješnu karijeru modela.

Viktorija je nedavno otkrila tajnu koju Melanija nikad nije željela da komenatariše u javnosti. Ona je objasnila zbog čega je Melanijin engleski nešto zbog čega joj se stalno izruguju, budući da i dalje ima jak balkanski naglasak, kao da je juče došla iz Slovenije.

Bivša cimerka prve dame SAD je uvjerena da je za to zaslužna Melanijina nedruštvenost i povučenost.

– Ona nikada nije voljela pažnju. Bila je veoma tiha i povučena. Da je više razgovarala sa ljudima i više koristila engleski, njen naglasak bi se sigurno poboljšao, ali ona prosto nije želelja da se trudi – izjavila je Viktorija.

Bivše cimerke su se srele i razgovarale prošle godine, kada je Viktorija zaključila da se Melanija nije nimalo promijenila.

– I dalje je potpuno ista. I dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak – prokomentarisala je ona.

Komentari: 1

zemska ljubomora

15. 12. 2017 - 14:40

Melanija se nije trudila al opet upecala soma kapitalca a Svedjanka se i dalje nogeta u Mulen Ruzu i daje za par stotina euritja.
Novi komentar