Nova uprava kompanije

Dragan Kujović na čelu CGES

Novi izvršni direktor Crnogorskog elektroprenosnog sistema – CGES je Dragan Kujović, dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu ekonomije, saopšteno je iz te kompanije.Objavljeno: 15. 12. 2017 - 15:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je odlučeno na danas držanoj V vanrednoj Skupštini akcionara CGES-a. Takođe, razriješen je postojeći Odbor direktora ove elektro-energetske kompanije i imenovan novi.

Tako će vladin kapital, zastupati Vesna Bracanović, Zoran Rakočević, Tamara Ivković i Zoran Miljanić. Skupština akcionara je takođe izabrala i članove Odbora direktora - predstavnike Terne Đovanija Ćerkjarinija i Karla Kreu, dok će Elektromrežu Srbije i u ovom sazivu predstavljati Jelena Matejić.

Bracanović je na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora CGES-a, izabrana i za predsjednicu Odbora direktora imenovana je Vesna Bracanović, dok je funkcija zamjenika predsjednika Odbora direktora pripala Đovani Ćerkjarini.

Na sjednici je nakon isteka četvorogodišnjeg mandatarazrješen dosadašnji izvršni direktor CGES-a Ivan Bulatović.

Iz kompanije podsjećaju da je Kujović i ranijem periodu obavljao je značajne funkcije poput pomoćnika ministra ekonomije, predsjednika Odbora za upravljanje aktivom i pasivom Investicionog razvojnog fonda Crne Gore, predsjednika Odbora direktora A.D. Obod sa Cetinja, kao i koordinirao radom niza radnih grupa na nivou Vlade Crne Gore.

Komentari: 1

[email protected]

15. 12. 2017 - 22:37

A maneken neka nastavi da se slika...
Novi komentar