GUEST STAR HOTEL 2017

Splendid ubjedljivo prvi po ocjeni gostiju!

Hotel Splendid Conference&Spa Resort prvi je dobitnik je novoustanovljenog regionalnog priznanja GUEST STAR HOTEL 2017 , kao najbolji crnogorski hotel. 
Objavljeno: 16. 12. 2017 - 12:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tako su odlučili gosti koji su od 04. do 14. decembra javno glasali na sajtu magazina. Prvi crnogorski rizort sa 5 zvjezdica ubjedljivo je pobijedio u konkurenciji još 4 crnogorska hotela - osvojivši 57,1 %glasova . Drugoplasirani hotel osvojio je 26,6% glasova , rečeno je na ceremoniji uručenja u beogradskom hotelu Crown Plaza.

" Glasovi gostiju su ,uz sve uvažavanje ljudi iz struke , najdraža nagrada koja nosi posebnu vrstu odgovornosti i podsjeća da se od Splendida uvijek očekuje kvalitet više.Ma koliko je to izazov za sve nas koji radimo , istovremeno je i najveći podstrek , jer su to naši agilni arbitri. Sretni smo što nam dolaze iz cijelog svijeta i poklanjaju povjerenje duže od decenije ,ali je nemerljivo zadovoljstvo kad zvanično priznanje dobijete na osnovu njihovih glasova "izjavila je primajući nagradu direktorica hotela Splendid , Mirjana Mrkalj.

Hotel Splendid i njegov suvlasnik Žarko Radulović prošle godine dobili su priznanje  Ambasadori dobre usluge što je svojevrsni Oskar popularnosti u hotelskoj industriji.  Žiri je nagradu dodijelio ,za “decenijsko trajanje u izgrađivanju sopstvenog luksuznog brenda i prepoznatljivih standarda kvaliteta, čime je otvoreno  novo poglavlje u razvoju elitnog turizma u Crnoj Gori ali i regionu” . 

Ove godine su to potvrdili i gosti koji su tokom prethodnih deset dana imali mogućnost da glasaju, a čiji će glasovi biti izdvojeni za nagradno izvlačenje 25. decembra . Sretni dobitnik će ,kako je rečeno na ceremoniji , dobiti vikend aranžman u pobjedničkom hotelu .

 

Komentari: 0

Novi komentar