Povratak Fronta

Mandić, Knežević i Medojević dolaze na sjednicu POSP-a

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević prisustvovaće današnjem sastanku Parlamentarnog odbora Evropske unije i Crne Gore za stabilizaciju, saznaje Pobjeda. Više izvora Pobjede iz DF-a je saopštilo da će lideri Fronta prisustvovati sastanku da bi evropske parlamentarce upoznali sa dešavanjima u Crnoj Gori posljednjih godinu dana.
Objavljeno: 18. 12. 2017 - 08:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Posebno zbog činjenice da takozvanu građansku opoziciju hvata nervoza zbog naših međunarodnih aktivnosti. Vratili smo se u parlament u punom kapacitetu i u skladu sa tim ćemo se i ponašati", rekao je Pobjedi izvor iz Fronta. Opozicija je prošli sastanak POSP-a, koji je održan 14. maja, bojkotovala.

Iz Skupštine je juče saopšteno da će u uvodnom dijelu sastanka govoriti predsjednik Skupštine Ivan Brajović, predsjedavajući delegacije Evropskog parlamenta u POSP-u Dejvid Martin, potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, ambasador Estonije u Crnoj Gori Danijel Erik i ambasador EU u Crnoj Gori Aivo Orav. Nakon uvodnih izlaganja predviđeno je da članovi POSP-a razmijene mišljenja o stanju pristupnih pregovora i odnosima između EU i Crne Gore, funkcionisanju Skupštine i izbornoj reformi uoči predstojećih izbora.

Razgovaraće se i o konkretnim rezultatima u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, osnovnim pravima i slobodama, sa fokusom na slobodu medija, kao i ekonomiji i javnim finansijama saopšteno je iz parlamenta.

Komentari: 10

O, kako da ne

18. 12. 2017 - 08:24

A, mičite ih da ih ne gledamo
HJK

18. 12. 2017 - 10:20

Šta ako Knezevic, koji je vec osudjen u Crnij Gori na 7 mjeseci uslovno, ponovi napad na neke bolesne i nemocne da se brane parlamentarce i pocne da ih napada, psuje i vrijedja na nacionalnoj osnovi ? Profesora, nadam se da nece tamo voditi...
Pendrek

18. 12. 2017 - 08:34

Sve ce ucinjeti, po cijenu neznam cega i ne prezajuci niodcega da sudski procrs predstave politickim progonom i tako izvrse pritisak na sudske organe. Oni uprvao pokusavaju da taj sudski postupak vode mimo suda i fa ga prevedu na politicki teren izigravajuci mucenike i politicke pacenike. A to podrzazumijeva da je i domaca javnost i vaskoliki svijet najobicnije budale koji nista nezna, nicega se ne sjeca i kojima je istina samo sto oni kazu kao sto je to njihovim pristalicama. E to je cemu sluzi politika i sto mi placamo.
+

18. 12. 2017 - 09:28

Udario su si u centrar, i ja se nadam da ce nasi patrioti dobro povesti racuna o ovome sto si napisao i da ce zbog svima znatih razloga, zatrpati sud neoborivim dokazima o vele izdajnickom dejstvu teroristicke ogranizacije! Nijedan dokaz NE SMIJE da pod pod najmanjom sumnjom jer ce ova banda izdajnicka da iskoristi bilo kakvu sansu. Ne ostavite im nikakvu sansu! Da je VJECNA CRNA GORA!
DPS

18. 12. 2017 - 08:52

Bravo za Front.Vi ste prava demokratska opozicija a ne ovi koji neće u parlament.Izvinite što vam je u toku nepravedno suđenje za DRŽAVNI UDAR koje smo greškom vama pripisali.A ustvari to je djelo ovih što bojkotuju parlament-imamo informacije..
Luka

18. 12. 2017 - 08:58

Ili ce tuzilastvo osuditi Knezevica i Mandica i to pri gornjem rasponu najvise predvidjene kazne ili ce sav narod znati da je ovo bila nevidjena farsa.U tome slucaju Katnica bi trebalo na dugogodisnju robiju.Nebitno sto je bio igracka u necijim rukama.Po neka je dobro i igracku skrsit.
Spuz

18. 12. 2017 - 09:29

To su neprijatelji Crne Gore, petokolonasi i bratija koji Ne biraju sredstva da se odbrane od sudskih presuda koje će u krajnjem biti Spuz.
Dana

18. 12. 2017 - 10:36

Ne moraju ni da dolaze nista. Godinu dana su bojkotovali, nijesu radili svoj posao a primali plate. Sada kada im je pao rejting evo ih nazad podvijena repa, ne bi se iskupili svojim glasacima zbog nepostovanja koje su im ukazali.
Tijana

18. 12. 2017 - 12:22

E bas Medojevic je kompetentan za temu korupcije i pranaj novca, tacno on moze na svom primjeru da objasni metode kako oprati ruski novac u Crnoj Gori.
Kosta

18. 12. 2017 - 12:25

Zamislite tu ironiju kad ce na sjednici doci tri covjeka koja su svoje prste uplele u sve ovo o cemu ce se pricati, pa tacno vidim Mandica kako ima da kaze nesto iz licnog iskustva i nadovezuju se Medojevic i Knezevic.
Novi komentar