Ima novog vlasnika

Tajanstveni USB Vladimira Klička

Ako se vratimo otprilike osam mjeseci unazad, sjetićemo se da je Vladimir Kličko tada otkrio postojanje USB-a u kojem se nalazi njegova prognoza okršaja koji ga je tada čekao sa Entonijem Džošuom.
Objavljeno: 18. 12. 2017 - 11:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ishod ovog dvoboja dobro nam je poznat, mladi Britanac slavio je tehničkim nokautom u jednom od najboljih bokserskih mečeva 2017. godine. No ono što ne znamo je to koliko je “Dr. Steelhammer” bio daleko ili blizu u svojoj prognozi, piše Fightsite.hr.

Kako bi svoju popularnost, ali i posljednji meč u karijeri, dodatno iskoristio u humanitarne svrhe, legendarni Ukrajinac još je ranije najavio prodaju bokserskog ogrtača koji je u sebi imao ušiven USB s tajnom koju je samo on znao.

Taj ogrtač i USB od sada imaju novog vlasnika, a riječ je o još uvijek medijima nepoznatoj osobi koja je za ovaj djelić istorije izdvojila čak 160 hiljada funti. Kličko je otkrio i kako je dodatnih 10 hiljada funti dodato za večeru s njim, na što je on i pristao.

Sav prikupljeni novac biće namijenjen humanitarnim projektima, koje će za djecu organizovati Kličkova dobrotvorna ustanova.

 

Komentari: 0

Novi komentar