Telekom: Novogodišnji poklon za Extra TV korisnike

Do 15. januara otključani i dostupni svi kanali

Telekom je za Extra TV korisnike pripremio novogodišnji poklon. Korisnicima će do 15. januara biti otključani i besplatno dostupni svi kanali na koje nisu pretplaćeni, između ostalih popularni Arenasport, Cinestar TV Premiere i Pink kanali, kao i HBO kanali. 

Objavljeno: 19. 12. 2017 - 12:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Brojni sportski, filmski, dječiji, muzički i dokumentarni kanali će automatski biti otključani i dostupni do 15. januara, osim HBO i HBO Premium paketa koji zahtijevaju aktivaciju od strane korisnika. Aktivaciju je moguće odraditi kroz Extra TV Meni ili pozivom na 1500. Na taj način HBO i HBO Premium paketi su dostupni besplatno do 31.01.2018. nakon čega je potrebno na isti način deaktivirati ove pakete.

Osim toga, Telekom uvodi novi sadržaj u okviru Extra TV videoteke – MNE Sport, namijenjen ljubiteljima crnogorskog sporta. U pitanju su snimci mečeva lokalnih crnogorskih liga u raznim sportovima koji do sada nisu bili dostupni na TV-u. Korisnicima je i ovaj servis dostupan besplatno u promotivnom periodu. 

U prethodnoj godini Extra TV ponuda je obogaćena sa velikim brojem novih kanala, između ostalih: BBC Earth, Travel Channel, Star TV, Prva Max, Prva World, Nova TV, Cinestar TV Action, Jim Jam, VH1 Classic. I u narednoj godini Crnogorski Telekom će nastaviti sa inovacijama u ponudi i unapređenjem TV sadržaja. 

Osim po sadržajima Extra TV je prepoznatljiv i po brojnim interaktivnim funkcijama - snimanje, premotavanje i TVteka (gledanje sadržaja emitovanih u prethodnih 48 sati).

Komentari: 1

Bodin

19. 12. 2017 - 13:17

Da li će te otključati pornografske kanale.? Ovom narodu treba malo opuštanja nakon rijalitija "To je meni rekao Edi, a ja Ediju vjerujem"
Novi komentar