Premijerski sat

DF pita Markovića o bezbjednosnoj i političkoj situaciji

Što će Vlada uraditi kako bi se prevazišla sadašnja politička, ekonomska i bezbjednosna situacija u Crnoj Gori – pitanje je koje će Nebojša Medojević (DF) postaviti predsjedniku Vlade Dušku Markoviću u okviru premijerskog sata, koji će biti održan danas u Skupštini Crne Gore
Objavljeno: 20. 12. 2017 - 06:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poslanik DPS Branimir Gvozdenović pitaće premijera koliko kontinuirano dobri rezultati koje ostvaruje turizam u Crnoj Gori doprinose rastu crnogorske ekonomije i kakvi su konkretni benefiti od turizma?

- Koje aktivnosti Vlada planira da sprovede u narednom periodu kako bi se Crna Gora dodatno približila viziji visoko kvalitetne i u svjetskim razmjerama respektabilne turističke destinacije, kakve povlastice po pitanju izgradnje i upravljanja turističkim kapacitetima mogu očekivati domaći i strani investitori – navodi Gvozdenović u pitanju.

Poslanik HGI Adrijan Vuksanović će, u ime kluba manjinskih stranaka, tražiti od premijera komentar na saznanja da Ministarstvo kulture kandiduje Bokeljsku mornaricu za UNESCO-vu listu nematerijalnog kulturnog blaga, izostavljajući u samom tekstu kult Sv. Tripuna i ime hrvatskog naroda.

Poslanik Socijaldemokrata Mićo Orlandić pitaće premijera što Vlada preduzima ili namjerava da preduzme za bolju valorizaciju šumskog bogatstva Crne Gore.Sjednica je predviđena i za poslanička pitanja.

Komentari: 0

Novi komentar