Odlazak dugogodišnjeg reprezentativca

Drašković se oprostio od aktivnog bavljenja boksom

Dugogodišnji crnogorski reprezentativac Boško Drašković borbom sa Džemalom Bošnjakom, u okviru humanitarne bokserske revije "Posljednji udarac za Sofiju" u Nikšiću, zvanično se oprostio od aktivnog bavljenja boksom.
Objavljeno: 22. 12. 2017 - 23:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bošnjak je u znak poštovanja i nepisanog pravila u boksu predao borbu nikšićkom borcu u trećoj rundi.

"Zahvalio bih se Bošnjaku što se odmah odazvao i došao na humanitarnu akciju, ali i da izađe u ring sa mnom u mojoj posljednjoj borbi. Hvala svima što ste došli i podržali, ono što je najbitnije, akciju prikupljanja novca za liječenje Sofije Šušić. Nadamo se da će se ova pozitivna energija od večeras prenijeti i do nje, te da će na kraju i njeno liječenje biti uspješno. Svi smo pobjednici večeras", rekao je Drašković nakon oproštajnog meča.

Drašković je uoči glavne borbe večeri dobio je priznanje od Bokserskog saveza za doprinos boksu i njegov razvoj u državi.

U uvodnoj borbi Brajan Jovanović je u kategoriji do 81 kilogram jednoglasnom odlukom sudija pobijedio Mila Kostića.

Duel crnogorskih reprezentativaca pripao je Emiru Šabotiću, koji je nakon tri runde slavio protiv Petra Marčića.

U poluteškoj kategoriji Zvjezdan Vidaković je prekidom u prvoj rundi pobijedio Radovana Petrovića, dok je u kruzer kategoriji Dilan Prašović prekidom u trećoj rundi savladao Sinišu Kondića.

Veteran Ratko Drašković nokautom u prvoj rundi slavio je protiv Saše Dojića.

Kompletan novac od ulaznica uplaćen je za liječenje Sofije Šušić, četvorogodišnje devojčice koja boluje od rijetkog oboljenja mozga.

Foto: publicfigure.me

Komentari: 0

Novi komentar