DEUS 2017

Novogodišnji koncert Muzičke škole "Vasa Pavić"

Umjetnička škola za muziku i balet „Vasa Pavić“ prirediće sjutra tradicionalni novogodišnji koncert u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“ od 20 časova u okviru programa Decembarske umjetničke scene 2017.Objavljeno: 25. 12. 2017 - 16:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na programu je Koncert za klavir i orkestar u D-duru Jozefa Hajdna u izvođenju školskog orkestra kojim diriguje Irena Vuković, dok će solistkinja biti učenica Iva Drekalović.

Publici će se zatim predstaviti profesorica harfe Milica Kankaraš interpretacijom kompozicija „Na vodi“ Maksimilijana Štadlera i „Barokni flamenko“ Debore Henson-Konan.

U drugom dijelu koncerta školski hor, kamerni ansambl i solistkinje - soprani Marina Cuca-Franović i Zorana Latković, izvešće vokalno-instrumentalno djelo „Misa Criolla“ argentinskog kompozitora Arijela Ramireza, a ansamblom će dirigovati direktorica škole mr Zoja Đurović.

Komentari: 2

Bijonse

25. 12. 2017 - 21:08

E Bogu hvala, konačno jedan pravi koncert sa pravim muzičarima. da se ima što čuti i vidjeti. To su umjetnici a ne ovi novokomponovani horovi i pjevači.
Tajson

25. 12. 2017 - 21:33

A hoće li pjevati partizanske pjesme?
Novi komentar