Dragan Krapović najavio

Sea Dance više neće biti na Jazu

Predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, najavio da se festival Sea Dance neće održati na plaži Jaz.
Objavljeno: 26. 12. 2017 - 20:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je danas rekao kako godinu na izmaku ocjenjuje kao stabilizacionu, jer su uspjeli Opštinu finansijski da „stave na noge“. Za dva dana usvojiće budžet za narednu godinu, koju vide kao umjereno razvojni. Festival Sea Dance, poručuje predsjednik Opštine, više neće biti na Jazu.

Finansijski stabilna Opština, bio je cilj sadašnje vlasti.

- Ova godina je bila stabilizaciona. Nije bilo mogućnosti za neke veće iskorake u smislu investicija i razvoja - ocijenio je Krapović.

Otvoren je građanski biro, uskoro i Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju. Najavljuju skoro rješavanje problema kanalizacije u Petrovcu i otpadnih voda u Budvi. Ipak, nijesu zadovoljni šta je Budva dobila sporazumima o priznanju krivice.

- Mi ćemo u idućem periodu krenuti u prodaju jednog broja tih nepokretnosti, jer moramo probati da ta neka sredstva prikupimo koja su nam pripala po sporazumu - dodao je Krapović.

Sea Dance više neće biti na Jazu, poručio je Krapović, a da li je festival uopšte potreban Budvi, odlučiće odbornici početkom naredne godine.

- Sa velikom izvjesnošću mogu da kažem da festival više neće biti na Jazu. Festival jeste donio Budvi jednu prepoznatljivost, marketinški iskorak. Bilo je tu dobrih i loših godina. Međutim, ono što je moja percepcija da to nije sigurno ono što su gospoda organizatori podcrtali - tvrdi Krapović.

Budžetom, koji će se naći pred odbornicima za dva dana, predviđeno je više investicija i veće ulaganje u infrastrukturu, poručio je prvi čovjek Budve.

Komentari: 5

Maslinar

26. 12. 2017 - 21:56

Ispuniće Krapović svoju svetosavsku dužnost i vratiti Budvu... Leskovcu! A Sea Dance nas nekako vuče ka... Evropi!
Jezero

26. 12. 2017 - 21:57

Po prezimenu bi bilo logičnije da festival organizuje na Skadarskom....
Jag

27. 12. 2017 - 00:01

Ma dovedi ti Baju Malog Knindzu i Boru Drljacu.Ali neka nek vide ne samo Budvani vec i avi ostali za sta i za koga su glasali.Pihhhj
Srbadija na vlasti

27. 12. 2017 - 05:50

Htjeli ste velikosrbe, dobili ste ih. Festival nepotreban, latinica nepotrebna, sto crnogorsko nidaBog,.... no nista ne brinite dok je Ranko sa njima u koaliciji :0
MaraMala

27. 12. 2017 - 19:04

E otkad ste preuzeli Budvu, sve "cvjeta"! Stavili ste je na noge, nema price!
Novi komentar