Na preporuku ljekara

Novak se povukao sa turnira u Abu Dabiju

Novak Đoković ipak neće nastupiti na egzibicionom turniru u Abu Dabiju. Ponovo je osjetio bol u laktu, zbog čega su ga ljekari savjetovali da ne rizikuje i da odmah nastavi sa terapijama.
Objavljeno: 29. 12. 2017 - 12:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ljubitelji tenisa će morati da sačekaju još samo malo na povratak Novaka Đokovića. Danas je trebalo da se sastane sa Bautistom Agutom na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, ali se sa njega povukao.

"Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u posljednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda ljekari su me savjetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama", rekao je Đoković.

Novak je posljednji meč odigrao u julu prošle godine, kada je zbog povrede lakta predao meč četvrtfinala Vimbldona, Tomašu Berdihu.

"Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gdje volim da igram. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što prije mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam", poručio je Đoković.

Novonastala situacija, prema Novakovim riječima, može uticati na početak sezone i plan turnira, ali će konačnu odluku donijeti narednih dana.

Komentari: 2

Deki

29. 12. 2017 - 18:43

Šteta! Baš sam se uželio da gledam kako ispada u drugom kolu.
zoro zagarcanin

01. 01. 2018 - 20:17

Deki primijetio sam da imas patolosku mrznju prema Novaku,ne shvatam zbog cega,ali to je Tvoj izbor i pravo,vjerovatno si Ti uspjesniji od njega. Na osnovu Tvojih komentara iz drugih oblasti ,shvatio sam ako ne grijesim da si za CG,sto meni licno odgovara,pa me cydi ovakva vrsta komentara,jer Mi crnogorci,koji su istinski to,ne mrze nikoga,vec postuju svakog ,bez obzira na vjeru i naciju,s postovanjem.
Novi komentar