Što je pravi uzrok

Poznata glumica otkrila zbog koga se drogirala već u 9. godini

Glumica danas ima dvoje djece i odavno je iza sebe ostavila problematičnu mladost koja je umalo koštala života. 
Objavljeno: 30. 12. 2017 - 23:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iako se dugo vjerovalo da je stranputicom krenula jer je rano iskusila slavu, istina je nešto drugačija.

U intervjuu koji je dala za februarsko izdanje magazina „InStyle“, Dru se osvrnula na svoje djetinjstvo. Otkrila da je majka Džejd oblačila kao osamdesetogodišnju staricu i da je stalno vukla po gradu, kao i da nikada nije bila kod kuće.

- Kad sam imala šest godina, majka me je oblačila kao osamdesetoodišnju ženu. Nijedna slika iz tog perioda nije napravljena kod kuće. Nije obavezno da imam takve slike, ali ja skoro nikada nisam bila kod kuće. Uvijek sam bila napolju. To je za mene bio najveći gubitak - priča Dru.

Već u 14. godini majka joj nije bila staratelj.

- Nisam imala porodicu, radila sam otkad znam za sebe - priča Barimor.

Zamislite sada osinjak u kom je odrastala. Roditelji su je u prvu reklamu ubacili kada je imala 11 mjeseci, u sedmoj je već filmska zvijezda koja sipa Bejlis preko sladoleda, u 11. postaje alkoholičarka, u 12. je zavisna od droge, u 13. je presjekla vene i hospitalizovana je i napokon u 14. zakonski više nije zavisna od roditelja koji su je u sve to i gurnuli.

U sedmoj godini, kada je snimila legendarni film „E.T“, majka i otac su već bili „u ratu“. Razveli su se kada je napunila devet godina i majka Džejd je tada počela da je vodi u klub Studio 54 gdje je „upoznala“ sa drogom i ohrabrivala da pleše sa poznatim mladim muškarcima. Izlazila je sa majkom bar pet puta nedjeljno, pa ne čudi što je na prvoj rehabilitaciji završila sa 12 godina.

Kada je shvatila da će joj ćerka umrijeti ako tako nastavi, Džejd je odvela u psihijatrijsku kliniku, gdje je bila zatvorena godinu i po. Dolazila je da je posjeti samo povremeno. Baš tamo ljekari su joj sugerisali da traži od suda da majka više ne bude njen staratelj. Tako je bilo, čim je izašla.

Na pitanje da li je vjerovala da će u 42. biti tako pozitivna, odgovara:

- Dijelom - ne. Bila sam jako uplašena jer nisam znala gdje idem. Zaista sam se plašila da ću do 25. godine umreti. S druge strane jesam jer bez obzira kroz kakvo mračno sranje sam prolazila, oduvijek sam imala osjećaj da mora da postoji nešto dobro. Nikada nisam skroz skliznula u mrak. Bilo je toliko stvari koje sam mogla da uradim koje bi me gurnule s ivice i jednostavno sam znala da ne treba da idem tamo - dodaje ona.

Dru danas uživa u roditeljstvu i vodi normalan i miran život.

Komentari: 0

Novi komentar