Uspješno se oporavlja

Oliver Dragojević vrijeme provodi sa porodicom i šetajući pokraj mora

Muzičar Oliver Dragojević je nakon mjesec dana boravka u bolnici, konačno pušten na kućno liječenje pa praznike provodi sa svojom porodicom.
Objavljeno: 03. 01. 2018 - 19:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Čim je stigao u dom, želio je da se opustiti u društvu najbližih, ali i da pogleda svoj omiljeni film.

– Dobar je Oliver, drži se. Čuli smo se nedavno – izjavio je njegov prijatelj Nenad Drobnjak, prenose hrvatski mediji.

On je otkrio da je Oliver imao i jednu želju koju je malo ko očekivao, a to je da pogleda film “Forest Gamp” koji je njegov omiljeni, navodi azra.ba.

Kako je potvrdila i supruga pjevača, Oliver se oporavlja, šeta pored mora i srećan je što je dom pun djece. Iako je prošao četiri ciklusa hemoterapija, svi se nadaju izliječenju i povratku na scenu ove žive muzičke legende.

– Otac je dobro, mnogo bolje nego što je bio proteklih nedjelja. Sada smo svi kod kuće, a on je pozitivan, još nijednom ga nisu okupirale neke crne misli i to je najveća snaga. Posljednji pregled na CT-u je pokazao da se taj karcinom znatno smanjio. Izgleda da su hemoterapije i zračenja učinili svoje. Čujte, to je prevrtljiva i nepredvidljiva bolest, ali nadamo se da će tako i ostati – kazao je nedavno mlađi Dragojević sin za 100posto.hr.

On je dodao i da Oliver nastavlja s liječenjem kod kuće uz standardne preglede i terapije u bolnici.

 

Komentari: 3

Nevera

04. 01. 2018 - 04:52

Oliver je ARTIST kakav se radja samo jednom u sto godina na prostoru velikom koliko i cijeli Balkan. Krajnje je bezukusno nazivati ga 'muzicarem' ili 'pjevacem'. Naucite to vec jednom.
Goran

05. 01. 2018 - 01:22

Oliver se stidi svog porijekla i odbija da ode kod svog naroda,on nije ARTIST,to je strana rijec, on je pjevac i tekstopisac i svaka mu cast ali treba da ga sramota sto zaboravlja svoje korijene.
Ajde

06. 01. 2018 - 12:21

Ne lupaj životati.
Novi komentar