Slučajnost ili ne?

Film o sudbini Amerikanke i Beograđanina na Exitu!

Ljeto ljubavi 2017. je i kalendarski ostalo za nama, a za početak 2018. godine EXIT je spremio i pravi filmski praznični specijal! 
Objavljeno: 04. 01. 2018 - 12:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Intrigantna priča prati djevojku iz San Franciska i mladića iz Beograda koji se na Exitu odvajaju od društva kako bi pronašli malo vremena za sebe. U potrazi za ličnom slobodom, njih dvoje pronalaze svoju sudbinu. 

 </p>

Film je režirao i montirao Nikola Spasić, dok scenario, potpisuje Milanka Gvoić. Glavne uloge tumače mladi glumci u strjelovitom usponu Vanja Nenadić i Marko Vasiljević, a pored njih tu su još i glasovi Džesike Luis i Stefana Vukića. Fotografiju, dizajn zvuka i podvodno snimanje tandemski su radili Dušan Brković i Jovana Milanko, dok je scene iz prošlih vremena vizuelnim efektrima oživio Marko Milošević. 

Sve scene su snimljene na Petrovaradinskoj tvrđavi, u budvanskom starom gradu i na plaži Jaz. U ovom kratkom filmu pojavljuje se i nekoliko hitova zvijezda ovogodišnjeg Exita kao što su Rag'n'Bone Man, Years & Years, Recondite, Hardwell, Lost Frequencies i Dax J.

Nakon što je projekat EXIT Summer of Love prošle godine postavio rekord sa četiri festivala u nizu, EXIT Freedom 2018 biće još veći festivalski poduhvat, jer ove godine okuplja čak pet festivala:  EXIT u Novom Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i  Sea Dance u Budvi.

Svi ti festivali tokom ovih praznika mogu se nabaviti po cijeni ulaznice za EXIT, a samo tokom praznične akcije dobijaju se i ulaznice za ostala četiri festivala. Ulaznice su dostupne u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta "Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore. U prodaji su i turistički paketi za ove festivale koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i mogu se rezervisati preko zvanične turističke agencije EXIT Trip, na adresi exittrip.org.

Komentari: 0

Novi komentar