Doček Nove godine u hotelu Palas

Veče nezaboravnog provoda, fenomenalne atmosfere i tradicionalnog gostoprimstva

Hotel Palas u Petrovcu bio je i ove godine centar najbolje zabave tokom novogodišnjih praznika. Trodnevni novogodišnji program okupio je najveće muzičke zvijezde sa Balkana – u najludjoj noći nastupili su  Lepa Brena i grupa Magazin, a u reprizi dočeka, goste su zabavljali Aco Pejović i grupa Magazin. Halid Bešlić i Dejan Petrović Big Band, 2. januara, doveli su atmosferu do usijanja. Sve tri večeri, prateći muzički sastav koji je publiku non stop držao na nogama bio je Creative Band, dok je voditeljka programa bila Leontina Vukomanović.

Objavljeno: 04. 01. 2018 - 17:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Novogodišnja zabava u Palasu počela je već 27. decembra kada je goste svake večeri u hotelskom American baru, zabavljao omiljeni muzičar svih generacija Nebojša Zloporubović – Zlopi. Tokom glavnog programa Zlopi je svirao u popodnevnim satima, pa se Palasom u kontinuitetu  orila pjesma i održavalo dobro raspoloženje.
Ni najmladji gosti hotela nisu bili zapostavljeni. Za njih je tradicionalno organizovana cjelodnevna animacija i zabava. Renomirani dječiji animatori iz Crne Gore i regiona bili su zaduženi za osmijehe i radosne trenutke sve djece koja su u pratnji roditelja dočekala Novu godinu u hotelu Palas. Mališani su, kao i odrasli, imali svečanu večeru i specijalni novogodišnji program uz brojna iznenađenja, nagrade i poklone. 

magazin-1

Hotelska grupa Budvanska rivijera već 12 godina samostalno organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu, koji se za to vrijeme pozicionirao kao najatrakvniji ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu. Tome u prilog ide i činjenica da su već krajem novembra prošle godine, svi kapaciteti hotela Palas za novogodišnje praznike bili rasprodati. Osim fantastičnog muzičkog programa, hotel je nastavio tradiciju odlične gastro ponude koju čini kombinacija lokalnih i internacionalnih specijaliteta,  što uz dobar izbor domaćih i stranih vina, tradicionalno gostoprimstvo osoblja, udobnost i raznovrsnost cjelokupne hotelske ponude, ukupan utisak čini jedinstvenim i nezaboravnim. 
Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas se ovom prilikom zahvaljuju svim gostima koji su nam ukazali povjerenje i još prije mjesec i po dana rezervisali aranžmane za najbolji doček Nove godine u regionu. Sigurni smo da smo ispunili njihova očekivanja, kao i u to, da ćemo u budućem periodu dati sve od sebe, da hotel Palas sa pravom zadrži epitet najsjajnije zvijezde u novogodišnjoj ponudi Crne Gore i regiona. 

 

Komentari: 0

Novi komentar