SRBIJA

Pakleni provod srpskih turista u Tunisu

Grupa srpskih turista, koja je odlučila da dočeka Novu godinu u Tunisu, pamtiće to putovanje po incidentima koji su prijetili da se pretvore u ozbiljan sukob.
Objavljeno: 04. 01. 2018 - 18:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

U hotelu sa pet zvjezdica, gosti su očekivali vrhunski novogodišnji provod i nijesu ni slutili da će prije ponoći morati da bježe iz restorana pred policijom, prenosi RTS.

Gosti iz Srbije su prvo razočaranje doživjeli i prije početka proslave, jer su umjesto u 20 sati u salu ušli tek dva sata kasnije zbog velike gužve. Kada su konobari počeli da im donose ohlađenu večeru, nezadovoljni gosti iz Alžira već su uveliko lupali kašikama o sto.

"Haos koji se završio opštim demonstracijama i na kraju upadom specijalaca i policije naoružanih automatskim puškama i pendrecima. U jednom momentu, u hotelu smo doživjeli pravi stampedo. Ljudi su preskakali fotelje u foajeu i osjećala se velika nesigurnost", rekla je Vesna Važić iz Beograda.

Stojimir Matović iz Pančeva kazao je da su specijalci utrčali i tukli sve redom, koga su stigli.

“Vidjeo sam bar četiri-pet osoba koje leže na podu, a između ostalog i jednu ženu sa dvoje djece koja vrišti i zapomaže", naveo je Matović.

U stampedu koji je uslijedio niko od gostiju iz Srbije nije ozbiljnije povrijeđen, ali umjesto lijepog provoda, Novu godinu su dočekali gladni i žedni u svojim sobama, a Maja Matović i sa modricom na leđima.

"Brutalno me sa leđa udario jedan specijalac, iako je njihova intervencija bila upućena ka Alžircima koji su pravili incidente, doduše opravdano, jer nijedna ugovorena obaveza za novogodišnji doček nije poštovana", saopštila je Matović iz Pančeva.

Grupa turista iz Srbije koja se tek vratila iz Tunisa uputiće žalbu agenciji San Lajn.

U toj agenciji kažu da su neprijatno iznenađeni događajima i da će od direktora hotela tražiti objašnjenje, a u ponedeljak će se i zvanično oglasiti.

Komentari: 2

@

04. 01. 2018 - 20:43

ZAO MIH JE KA OCI U GLAVI.ZAMISLI PORED SVIH MUKA TREBALI SU U SIRIJU POCI.
Crmničanin...

09. 01. 2018 - 06:55

Već vidim naslove pred našu iduću sezonu. Kako su utučeni ka šnicle u CG, kako su nam prispjele ajkule od 17 metara, oktopodi koji potapaju brodove, krokodili koji jedu malu đecu i na kraju ''naše'' konobare (a koji su listom iz Srbije) koji ih biju i pljuju im u pljate i putijere dok ih služe... itd, itd... Ove Turističke agencije i njihovi plaćeni novinari ne prezaju ni od kakvih laži samo da strpaju pare po džepova... I svake godine ista priča... Ne zborim da smo savršeni, ali ga prećeraše...
Novi komentar