Neutješna Melanija

Tramp spava sa ženama svojih prijatelja

  Uznemirena i slomljena Melanija Tramp poručila je svom suprugu, predsjedniku Donaldu Trampu, da više ne može da podnese pritisak da bude prva dama, a teško se nosi i sa njegovim ljubavnicama, samo su neki od detalja nove knjige o najmoćnijoj porodici u SAD.
Objavljeno: 07. 01. 2018 - 08:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Da li je ovo naša budućnost - upitala je Melanija, nekadašnja manekenka, svog supruga nakon što su mediji na naslovne stranice svjetkih medija objavili njene nage fotografije s početka karijere, prenosi britanski "San".

Tada mu je rekla da ona to neće moći da podnese, navodi se u knjizi Maljkla Vulfa "Vatra i bijes: Unutar Trampove Bijele kuće", a hronično nevjeran Tramp ju je umirivao rečima da će se "ova noćna mora brzo završiti".

To joj je govorio još tokom predsjedničke kampanje, kada ni on, ali i niko iz njegovog okruženja nije vjerovao da će pobijediti. Govorio joj je da on "jednostavno ne može da pobijedi".

Sudeći po navodima iz knjige, Tramp je rekao:

- Još samo malo... Sve će biti gotovo do novembra.

Međutim, desilo se baš ono što Tramp i niko iz njegovog tima očigledno nije očekivao - pobjeda na predsjedničkim izborima. Melanija je te noći plakala, ali ne zato što je bila srećna, već zato što je znala šta je čeka, a to joj se nikako nije dopadalo.

Na inauguraciji, piše "San", čak je bilo vidljivo da se bračni par svađa i da je Melanija i tada bila "na ivici suza".

Ali, sudeći po knjizi, Melanija (47), koja je u braku sa Trampom već 12 godina ima još razloga da bude nesrećna.

 

melanija-i-dijete

Tramp je ranije govorio da je ključ uspješnog braka da žena bude mnogo mlađa, jer će "lakše progutati" prevaru i neće je shvatati lično.

Ipak, iako Volf napominje da je Tramp preljubnik, nema dokaza koji u knjizi to potkrepljuju.

Citati koji su izašli u medije prije objavljivanje knjige, govorili su o tome da se Tramp često hvalio kako spava sa ženama svojih prijatelja, te da je zbog toga "vrijedno živeti".

Druga tajna uspješnog braka po Trampu je, navodi Vulf, "radi sve kako misliš da sam treba da radiš".

- Nije tajna da se Trampovi rijetko viđaju, da prođu dani da nijesu u kontaktu. Čak imaju i razdvojene sobe. To je prvi takav slučaj u Bijeloj kući još od Džona i Džeki Kenedi - kazao je Vulf, dodavši da nema ni previše kontakta sa najmlađim sinom Baronom.

Tramp je, reagujući na navode iz knjige rekao da je fikcija, puna lažnih izjava, a da je Volf prevarant.

 

Komentari: 2

mora da spava

07. 01. 2018 - 14:06

drugo i ne moze.
nesanica .

09. 01. 2018 - 18:37

Bogami da li su njegove kolege su sa Melani cijelu noc budne
Novi komentar