Podgorica

Havarisani automobil skuplja smeće ispred zgrade Uprave policije (Foto)

Ispred zgrade Uprave policije u Podgorici već duže vrijeme je na trotoaru parkiran havarisani Ford Eskort, kojem je polomljeno zadnje staklo i koji izgleda služi kao mjesto za odlaganje otpada.
Objavljeno: 08. 01. 2018 - 12:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pripadnici komunalne policije krajem prethodne godine su krenuli u akciju aktivno kažnjavajući nepropisno parkirane vozače. Da se ta akcija sprovodi samo u određenim djelovima grada pokazuje i fotografija havarisanog automobila tačno preko puta zgrade Uprave policije, gdje bi valjda trebao da bude najveći red.

esc3

Osim ulice koja gotovo uvijek zna da bude zakrčena nepropisno parkiranim automobilima, zakrčena je i zona za pješake. Za to je zaslužan napušteni automobil marke ''Ford'' koji se mjesecima nalazi na tom mjestu. Ovaj automobil takođe izgleda služi kao zamjena za kontejner, te prolaznici u njega ubacuju svoj otpad.

esc2

Komentari: 2

RAŠO

08. 01. 2018 - 12:47

Sva vozila koja su havarisana i vozila koja su parkirana po gradskim parkinzima a ne voze se već propadaju i smetaju građanima i predstavljaju ruglo, treba komunakna policija da uukloni o trošku vlasnika,
nije jos pun

08. 01. 2018 - 15:58

Kad ga napune doci ce komunalci .
Novi komentar