Stiže serija koja je na dobrom putu da postane novi “Seks i grad”

  Netflix je najavio novu romantičnu komediju koja će ove godine ući u naše živote, neodoljivo podsjeća na Seks i grad, a naziv iste još uvijek nije poznat.Objavljeno: 09. 01. 2018 - 08:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kada je 2004. emitovana posljednja epizoda svima nam omiljene serije Seks i grad, svima nam se srce slomilo. Bez obzira na to koliko smo bili srećni zbog hepienda Keri i Zverke, ostao nam je gorak ukus u ustima.

Poslednji šok doživjeli smo prošle godine kada je Sara Džesika Parker izjavila kako nikada neće biti trećeg nastavka. Ali, sada se opet možemo radovati, sličnoj seriji koja će nam potpuno okupirati pažnju.

Naime, nova Netflix serija govori o djevojci u tridesetim i njenim najboljim prijateljicama. Ona je singl, a one pokušavaju da je vrate u igru pronalaska gospodina Pravog. Njujork je zamijenjen Parizom, a engleski francuskim jezikom.

Njeno ime je Elsa, a najavljeni su komični dijalozi i svijet prepun lijepe odjeće. Ime serije još uvijek nije poznato, a ono što znamo je da će biti emitovano 8 epizoda u trajanju od 30 minuta.

 

Komentari: 0

Novi komentar