KOALICIJA

Zdravo Berane: O čemu priča DPS

Nakon najnovijeg smiješnog saopštenja beranskog DPS-a ne možemo a da se ne zapitamo da li su oni zaista svjesni o cemu pričaju i čime obmanjuju javnost.Da bi neko govorio o zakonitim radnjama kao što to u svojim pisanijama govore iz DPS-a potrebno je da sam radi zakonito i odgovorno, saopšteno je iz koalicije "Zdravo Berane".
Objavljeno: 10. 01. 2018 - 14:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Gospodo, vi odlično znate kako ste vršili vlast do  2014.godine. O tome govore vaša krivična djela koja su na žalost jos uvijek kod specijalnog tužoca tj u odeljenju za suzbijanje oganizovanog kriminala,korupcije teorizma i ratnih zločina.Vi odlično gospodo znate da ste u tom periodu pljačkali gradjane Berana, da su vaši vodeći funkcioneri i službena lica vršili krivično djelo stvarnje kriminalne organizacije. Vaši funkcioneri i sa njima povezana lica nezakonitim postupanjem odnosno ugovaranjem raznih pravnih poslova protivno Zakonu o jaavnim nabavkama su pocinili krivična djela zloupotrebe službenog položaja, nesavjesnog rada u službi iskorišćavanje službenog položaja i time kao kriminalna organizacija pribavili za sebe privilegovan položaj i imovinsku korist", kažu iz Koalicije.

Kako navode, Vaša DPS kriminalna organizacija je imala za cilj vršenje krivičnih djela radi protivpravnog otudjenja opštinske imovine, a sve u skladu sa kriminalnim planom sticanja nezakonite dobiti.

"U kome je svaki član vaše kriminalne grupe imao unaprijed odredjen zadatak pa su tako kao odgovorna ili službena lica nezakonitim postupanjem,svaki u okviru svog kriminalnog zadatka protivpravno otudjili opštinsku odnosno narodnu imovinu.Na taj način ste gospodo iz DPS-akoja priča o zakonitosti, koristeći političke i privredne strukture državnih organa,organa lokalne samouprave protivpravno otudjili opštinsku imovinu ,odnosno više desetina hiljada kvadrata zemljišta.Treba li da vas podsjetimo da je opštinska zemlja koju ste opljačkali u korist raznih beranskih tajkuna,počev od zemljišta u Ulici 29 Novembar,pa zemljišta u Katastarskoj oštini Pešca, Buče, Lužac, zemlja naših gradjana, oteli ste gradjanima a dodijelili sebi", zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 11

Katarina

10. 01. 2018 - 15:19

Vidjecete 4. februara kada vas posalju kuci.
Sorela

10. 01. 2018 - 15:19

Zalosna je cinjenica da je vas slogan ''zdravo Berane'', jer ste vi unijeli svu mogucu bolest u tu opstinu !
Tarik

10. 01. 2018 - 15:19

A ja ne znam kako vi imate obraza da pricate ista, vi koji sad pokusavate da odbranite vase fotelje jer omilile su vam se !
Uros

10. 01. 2018 - 15:20

Dje je logika da se otpuzuje DPS za nesto sto nije kriv jer zna se ko je bio na vlasti ove cetiri godine ! Smijesno sta radite !
Zlatica

10. 01. 2018 - 15:20

Ima li smisla komentarisati Scekiceve izjave? Njegov nerad dovoljno govori o njemu i dokazuje ko je i sta je on !
Milun Ba

10. 01. 2018 - 16:32

Kako je moguce da ima ovoliko lista u Berane je li to zato sto ne Dragoslav nazvao opoziciju ostali? Moze li mi ko rec jer se prica da Dragoslav nije htio da pozove opoziciju na razgovor makar da ih narod vidi za isti sto ! Ovako ostaje da je polovinu opozicije nazvao OSTALIMA .
Zdravo Berane pobjedjuje

10. 01. 2018 - 18:12

Narod je vidio ko najviše radi u njihovom interesu.
Ser Jorah Mormont

10. 01. 2018 - 19:25

Pokazali ste da ovo nije posao za vas. Da mu nijeste dorasli. Od 4-tog februara vas vidim u opoziciji,a neke,akobogda, u politickoj penziji.
Sotomayor

10. 01. 2018 - 19:41

Dragoslave sta je ovo za koga ti radis ugrozeno je srpstvo tu nam rece pa do juce si pljuvao srpsku listu i ovoga izdajnika dr.Zivkovica . O cemu se radi je li tolika frka o foteljama sta je ovo Šcekicu sto nisi pozvao opoziciju nego cak opoziciji podvaljujes je li kod vas u Snp Berane sve uredu ili nije , nemoj da svaljujes na druge ljude poraz . Najveci krivci sto se opozicija nije ujedinila su Dragislav Scekic i Radojica Zivkovic iz DF. Ove ostale liste su casne i postene a izmedju Snp u Df u odnosu na Dps nema razlike ovi su krali a ovi nedaju fotelju da im mjesta sekretarska i direktorska ne iskliznu bruka i sramota . Sve druge koalicije treba da uzmu mandate i ljudi koji su pomagali gradjanima Berana !
Petar45

10. 01. 2018 - 19:50

Ovaj Snp i DF ovo namjerno rade da izgube ja ovo drugacije neumijem da tumacim. 35 odbornika ima u parlament Berana mjesto da je Dragoslav Scekic napravio SNP 6, DF 5 , DEMOKRATE 3 SDP 1 DEMOS 1 BATO DJ 1 URA 1. I KRAJ DPS MOZE SAMO papapapa ! I na donta jos 3 ova koalicija bi uzela ! E onaj je kriv a to su najveci sto nisu zajedno svi i to je kraj.
DPS bot

24. 01. 2018 - 14:49

Kud su milioni ulozeni u Berane? Rekose, ni manje, ni vise nego STO MILIONA? Da ih nije Dado uzeo? Hahaha
Novi komentar