DPS planira promjene

Junčaj mijenja Adžovića?

Potpredsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Marjan Junčaj najozbiljniji je kandidat za funkciju predsjednika opštine Tuzi. Više izvora Pobjede iz DPS-a je saopštilo da doskorašnji predsjednik dr Abedin Adžović najvjerovatnije neće biti reizabran.
Objavljeno: 11. 01. 2018 - 06:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

- U pitanju je podmlađivanje rukovodstva gradske opštine Tuzi. O promjenama i podmlađivanju bilo je govora i na posljednjoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a glavnog grada na kojoj je Vladan Vučelić najavio promjene i u Tuzima - rekao je izvor Pobjede iz DPS-a.

Buduću vlast će sačinjavati DPS, Bošnjačka stranka, Demokratska unija Albanaca i najvjerovatnije Socijaldemokrate Crne Gore. DPS je na lokalnim izborima u Tuzima prvobitno osvojio 15 mandata, da bi na ponovljenom glasanju u MZ Vranj izgubio jedan mandat od Demokrata.

Kako je Pobjeda ranije pisala, zbog gubitka mandata u Tuzima posebno je bio ljut predsjednik DPS-a Milo Đukanović koga su iz lokalnog ogranka uvjeravali da je „samo teoretski moguće izgubiti mandat od Demokratskog saveza Nikole Camaja“.

- To je, između ostalog, jedan od razloga što se ušlo u promjene - tvrdi izvor Pobjede.

Opširnije u Pobjedi...

Komentari: 1

Ko je mogao da vjeruje Vučelic

11. 01. 2018 - 10:26

I njegovoj matematici..
Novi komentar