Demokrate odgovorile DPS-u

Da li je Radosav Aleksić državljanin BiH?

Kotorske Demokrate  tvrde da je “DPS oklevetao najprizemnijim neistinama i podvalama gospodina Vladimira Jokića”. Oni su odgovorili Demokratskoj partiji socijalista, koja je saopštila da  “Vladimir Jokić treba da se suoči sa nespornim činjenicama i javnosti objasni zašto se kao stranac pojavio na prošlogodišnjim izborima i u tom prevarnom statusu postao predsjednik Opštine Kotor”.
Objavljeno: 11. 01. 2018 - 15:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

“Gospodo iz kotorskog DPS-a, postala je praksa da kada pred licem javnosti ostanete raskrinkani, a vaše klevete poražene istinom i dokazima, prelazite na uličarski metod političke borbe. Budite makar jednom dostojanstveni kada ne uspijete da se suprostavite argumentima, činjenicama i materijalnoj istini. Gdje su vam sada ti principi i demokratski maniri kojima zasipate javnost decenijama? Očito da ih nikad nije ni bilo ili je bar ono malo što ste imali vaš koordinator za Kotor Marović ponio sa sobom u Beograd. Vidljivo je i u ovom slučaju da su vam vladavina prava i pravna država nepoznanice i da nemate ni demokratskog kapaciteta, niti volje za uspostavljanje Crne Gore kao takve. Zato ste vi prošlost, a mi budućnost Crne Gore. U tome je zapravo vaš problem, jer gledati sopstveni politički kraj, očigledno, nije nimalo prijatno, naročito ako znate šta ste sve radili, koliko ste zakona prekršili ili njihovih normi zaobišli, koliko fabrika zatvorili, a istovremeno koliko računa u inostranstvu otvorili.  

U sadržini današnjeg saopštenja nema ni slova istine, pa čak ni dostojanstvene politike, već je vidljiva nervoza i panika zbog strmoglavog pada rejtinga. Kako se pojavljuje novo istraživanje, tako se iz DPS-a čuju pucnji u prazno, blijeda izdanja u javnosti, upotpunjena samo izlivima bijesa i protkana zlonamjernošću.  Jer da nije tako, povukli bi se, priznali činjenično stanje i ne bi tako nemuštim pisanijama objavljivali rat očiglednosti. Zato mi ništa ne dokazujemo vama, mi smo dokazali građanima Crne Gore da se služimo istinom i pravdom. Dokazali smo građanima da ste oklevetali najprizemnijim neistinama i podvalama gospodina Vladimira Jokića.  I sada kada vi imate problema sa državnim organima, mislite da ćete se oprati bacanjem prašine u oči građanima.

Zato se mi nikada nećemo služiti vašim metodama i vašim rječnikom. To su maniri ljudi sa ulice, a vi ste inače poznati ili kao uličari, ili kao osuđeni kriminalci, ili kao svjedoci saradnici ili kao vlasnici lako zarađenih milionera. Demokrate se služe i uvijek će se služiti argumentima, jer smo čvrsto opredijeljeni za vladavinu prava i uspostavljanje pravne države. Zato, pored ranije navedenih, objavljujemo ime još jednog lokalnog funkcionera DPS-a, i ovog puta iz Nikšića, koji je strani državljanin. Iako nismo nikad dobili odgovor, a ni sada ga ne očekujemo, da ipak pitamo: da li je tačno da je Radosav Aleksić državljanin Bosne i Hercegovine, registrovan kao građanin Opštine Bileća.

Na kraju, šaljemo vam lijepe pozdrave iz pobjedničkog Kotora, Budve i Herceg Novog, u kojima ne hapse lokalne funkcionere zbog veleizdaje naroda prouzrokovane kriminalom, pljačkom i korupcijom”, saopštili su oni. 

Komentari: 6

Niksa

11. 01. 2018 - 15:50

Nisam pristalica DPS-a , ali ako su oni vec nekoliko puta vas pitaliu CIJI JE DRZAVLJANIN BIO JOKIC U TRENUTKU IZBORA ZA TU FUNKCIJU, ONDA TREBA DA ODGOVORITE JASNO, KONRETNO NA TO PITANJE, A NE DA NA PITANJE ODGOVARATE PITANJEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
Rognelaže

11. 01. 2018 - 17:15

Odgovor pitanjem na postavljeno pitanje je osnovna karakteristika četnika! Ako im npr postaviš pitanje zbog čega su izvršili neki zločin oni umjesto odgovora odmah postave kontra čpitanje: a šta su oni nama uraili preeeeeeeeeeee?
Maca

11. 01. 2018 - 15:50

Opet demagozi. Stalno ista prica.... Bolje da kazete gradjanima Kotora zasto ste ih prevarili.
Ilija

11. 01. 2018 - 15:55

Dje je Jokic da se on sam izjasni a ne da vi za njega da dajete odgovore?
Zarija

11. 01. 2018 - 15:57

Kad ste vec kod rjecnika znamo svi kako ste se ponasali na proslim izborima i sad pokusavate da Jokica spasite tako sto cete napadati DPS !
dragan.pv

11. 01. 2018 - 21:36

E sta docekasmo da nam u Kotor i nasem primorju kljucne pozicije i funkcije vode pobjegli Bosanci i Srbi.Ajde kod nas u PV al dolje to mi je muka. Samo pogledajte u prosvjeti,sudstvu,policiji koliko ih je. Revizija CG drzavljanstava obavezno i jedino rjesenje.
Novi komentar