Kako izgleda život Breda Pita godinu dana nakon razvoda?

Za Breda Pita protekla godina je bila izuzetno bolna. Razdvojenost od djece teško mu pada, a iako se posvetio karijeri i poboljšanju svog života još uvijek nije istinski srećan. Evo kako izgleda njegov život nakon razvoda od Anđeline Džoli.
Objavljeno: 11. 01. 2018 - 16:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dok smo kroz proteklih 14 mjeseci, koliko je prošlo od razvoda slavnog glumačkog para, Anđelinu Džoli često mogli da vidimo u društvu djece, koju je nerijetko znala da povede i na crveni tepih, njenog bivšeg partnera Breda Pita retko viđamo s naslednicima.

Razlog tome je što bivši supružnici još nisu službeno rešili starateljstvo, a iako žive u istoj četvrti u Los Anđelesu udaljeni tek pet minuta jedno od drugoga, itekako izbjegavaju bliske susrete.

Izvor blizak slavnom glumcu za strane medije je otkrio kada i kako tačno Bred viđa svoju djecu.

– U toj “predaji” djece nikad ne učestvuju Bred ili Anđelina, uvijek to obavljaju telohranitelji ili dadilje. Isto tako, Bred ne izlazi mnogo s djecom, već se bolje osjeća kod kuće. Voli sve da drži pod kontrolom i na sigurnom – rekao je izvor za Us Weekly.

Ali odluka da više vremena provodi u kući ne odnosi se samo na vrijeme provedeno s decom. To je njegova nova životna filozofija nakon razvoda.

– On sada živi miran život i dosta vremena provodi u svom domu. To je njegovo utočište i u njemu pronalazi mir. Zbog toga često renovira u i oko kuće i stalno nešto mijenja – priča dalje izvor i dodaje da sem toga 54-godišnji holivudski zavodnik redovno pohađa terapiju za odvikavanje od alkohola na koju se obavezao

– Bred odlazi na terapiju svake nedjelje, a najviše se orijentiše na nova učenja i spoznaje kako postati bolji čovek i otac – otkriva neimenovani izvor.

Uprkos tome što starateljstvo još nije zakonski određeno, 16-godišnji Medoks, 14-godišnji Paks, 12-godišnja Zahara, 11-godišnja Šajlo i 9-godišnji blizanci Noks i Vivijen najviše vremena provode upravo s majkom, što ujedno rastužuje njihovog oca.

– On viđa djecu nekoliko puta nedjeljno, ali volio bi da mnogo više vremena provodi s njima – zaključio je izvor i dodao da glumac svoje slobodno vrijeme najčešće provodi u muzejima, galerijama ili na koncertima.

 

Komentari: 0

Novi komentar