Milošević- Kemp

Velika Britanija nastavlja podršku reformskim procesima u Crnoj Gori

Politčki direktor Demokratske partije socijalista Crne Gore Tarzan Milošević sastao se danas sa ambasadorkom VelikeBritanije u Crnoj Gori Alison Kemp.

Objavljeno: 11. 01. 2018 - 17:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Milošević je ambasadorku Kemp, zahvaljujući joj na podršci koju Velika Britanija pruža reformskim, političkim i društvenim procesima u Crnoj Gori, informisao o aktivnostima koje se u DPS sprovode u susret predstojećim izbornim ciklusima.

On se takođe osvrnuo na rezultate izbora održanih u 2017. godini i istakao ključne smjernice za izborne kampanje koje slijede u narednih nekoliko mjeseci. U uvjerenju da će svi predstojeći izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi, Milošević je istakao da će izborna 2018. godina biti od izuzetne važnosti za Crnu Goru, imajući u vidu da će rezultati predstojećih predsjedničkih i lokalnih izbora dodatno iskristalisati političku scenu u državi.

Kemp je upoznata sa dosadašnjim uspjesima DPS i izrazila je zadovoljstvo sadržajnom saradnjom, kao i dobrim i prijateljskim odnosima dvije zemlje. Ona je istakla je da će Velika Britanija nastaviti da podržava reformske procese u Crnoj Gori, koji će biti posvećeni demokratskim vrijednostima.

Sagovornici su razmjenili stavove i o drugim aktuelnim aspektima društvenog i političkog života, sa naglaskom na aktivnosti usmjerene na unapređenje demokratskih i profesionalnih standarda u svim oblastima, uključujući i medije.

 

Komentari: 4

Niksa

11. 01. 2018 - 20:51

Treba izabrati pravu osobu da bude predsjednik CG jer nas ocekuju velike stvari i zato nam treba hrabra, dostojanstvena osoba da vodi drzavu !
Dana

11. 01. 2018 - 20:53

Sve zemlje svijeta vide koliko Crna Gara napreduje, cijene njene uspjehe na medjunarodnom planu. Samo ovi nasi domaci izdajnici nas ubise.
Teona

11. 01. 2018 - 20:59

Opozicija kad treba da je tu kad se donose reforme nema ih nidje a znaju okolo da pricaju.
Kosta

11. 01. 2018 - 21:00

Da vidimo kako ce se ponasati opozicija na ovim izborima oce li opet slati svoje ljude da haos prave !
Novi komentar