Sina su mi upucali pred djecom zbog duga od 400 eura

"Sklonila sam djecu, a onda je počela pucnjava. Kada sam pogledala iza vrata, zatekla sam sina kako leži u lokvi krvi", priča majka Aleksandra V. (46), koji je upucan u glavu večeras u njihovom stanu na Slanačkom putu, u beogradskom naselju Višnjička banja.
Objavljeno: 11. 01. 2018 - 23:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Aleksandar V.  upucan je u svojoj kući na Slanačkom putu dok je provodio vrijeme sa svoja dva sina od pet i sedam godina

"Aleksandar je ležao tu u sobi sa djecom. Rekao mi je: "Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki". I djeca su došla kod mene u susjednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima. Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi", priča Slobodanka, majka upucanog Aleksandra.

Kako je Slobodanka ispričala za "Blic", napadač sa nadimkom Roki, kojeg poznaju od ranije, i pred Novu godinu razvalio im je vrata sjekirom, a ovog puta je ponovo nasilno ušao u kuću, a svađa je navodno izbila zbog nekog duga od 400 eura.

I ona i njeni unuci su, dodaje, doživjeli veliki stres, a porodica sada pomno prati stanje njenog sina prevezenog u Urgentni centar.

Komentari: 0

Novi komentar