SDF ostaje u Budvi

Krapović: Budva ipak malo veći brend od Sea dance-a

Gradonačelnik Budve, Dragan Krapović, javno je, kako kaže odgovorio „na javno upućeno upozorenje Opštini Budva“. Njegovo saopštenje prenosimo integralno:Objavljeno: 12. 01. 2018 - 09:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Kao što jako dobro znate, lično sam se maksimalno zauzeo i angažovao na realizaciji Sea Dance festivala 2017-te godine, kao i sve opštinske službe. Prije početka festivala vam je uplaćen dug od 95 000 eura iz 2016-te godine i dogovorena , potpisana i uplaćena  suma od 150 000 eura za 2017 –tu godinu. Uz to ste imali i maksimalnu saradnju svih službi Opštine Budva. TOB je takodje sve svoje finansijske i druge obaveze prema Sea Dance ispunila do kraja. Sigurni smo da do sada takav odnos nijeste imali sa Opštinom Budva, a to i sami jako dobro znate.

Nažalost, moraćemo u 21-om vijeku, kako sami kažete, svi zajedno promisliti i prodiskutovati o budućnosti Sea Dance festivala i o ugovoru, i to iz dobro poznatih razloga. Naime, cijela priča je od samog početka problematična. To nema veze sa novom vlašču u Budvi, već smo probleme naslijedili i oni se svake godine manifestuju i štete imidžu kako Festivala tako i Budve. Mislim da nije korisno da idemo „down the SDF memory lane“ festivalskih problema.

Drago nam je da imate dobru saradnju sa MORT-om i da se na nju pozivate. Znamo da su vam i prošle godine nudjene određene alternative, da ste takođe prijetili odlaskom u Grčku itd. Ukoliko se za taj put odlučite, želimo vam svaku sreću.

I u  Ministrastvu turizma znaju, a to je i opštepoznato, da  Budva donosi više od polovine prihoda u turizmu Crne Gore. Uz dužno poštovanje svima, rekao bih da ni jedna druga opština u Crnoj Gori, a i šire, ne može ono što Budva  može: u organizacionom, marketinškom, turističkom i zabavnom smislu.

Znam da nismo dovoljno brzi za vaše planove, ali mi imamo mnogo drugog posla i obaveza. Ostavljen nam je haos koji malo po malo sredjujemo i sada polako sve u Budvi ide uzlaznom putanjom, pa vjerujem da će tako biti i sa SDF.

Brzo ćemo doći do lokacije i svega ostalog, posebno zbog toga što ove godine imamo više vremena jer je festival pomjeren za kraj avgusta ili početak septembra.

Na kraju, nemojte pominjati tužbe, upozoravati i prijetiti javno. Budite spokojni i vi i sponzori i svi kojima je stalo do SDF-a. Budva će se  odnijeti ozbiljno i odgovorno, jer SDF želimo u Budvi.

 Jednom sam već rekao da skidamo kapu EXIT brandu, ali da je Budva ipak malo veći brend i od EXIT-a i SDF-a. Zato nas, kako bi se Crnoj Gori reklo, nemojte „strašit’ vučijom čaprom“, zaključio je Krapović.

Komentari: 12

Sale

12. 01. 2018 - 10:23

Aoooooooo... Folirant....
Nije Krapoviću..

12. 01. 2018 - 10:40

...unučiću Šutilovića-fer da ponižavaš spoljne suradnike-pa da ih iz tuđi čapri(vučije)-ne vrćeš u njihove izvorne čapre(lčisičije...)...? Pozdrav iz Kotora-grada osobođen lisica...evo taman godina...
Dana

12. 01. 2018 - 11:29

On nije normalan. Zna li on sta predstavlja Sea dance za Crnu Goru i za turizam, sad se on nasao pametan. Strasno!
Uros

12. 01. 2018 - 11:31

Zna se odlicno koliko je Sea Dance doprinio Budvi, a ocito da javnost ne zna jednu bitnu stvar jedini razlog zasto Krapovic ne zeli festival je taj sto im Krapovic trazio novac i da njihove firme radme dostavu za hranu i pice !
WOG

12. 01. 2018 - 11:32

Bravo Krapoviću!
Petar

12. 01. 2018 - 11:34

Kako da se ocekuje razumjevanje od osobe koja u svemu gleda korist i koja i sad gleda kako da se ogrebe od festivala !
Sorela

12. 01. 2018 - 11:37

Krapovicu sto ne priznas da si htio da se okoristis kada je u pitanju taj fesitval i da uzmes procenat od te organizacije, a kada ti nije poslo za rukom onda si odlucio da zabranis?
Zlatica

12. 01. 2018 - 11:38

Htio si da ti familija i prijatelji organizuju donosenje hrane i pica na festival,.. cuh tako moj losi i nimalo posteni Krapo!
Dajmond

12. 01. 2018 - 12:10

Nije mi jasno sta samo pokusavas kada je Sea Dance festival tih razmjera da sa sobom dovodi velika imena, a o turistima da ne govorim...no izgleda tebi je tvoj novcanik preci, pa...
Kalibar

12. 01. 2018 - 12:13

Krapo svima je jasno da zelis ovim putem smo svoju korist izvuci i uzeti koji procenat obzirom d si sigurno kao i svi mi svjestan koliko je Sea Dance za nas bitan!
zoro zagarcanin

12. 01. 2018 - 19:21

Nemogu se cudu nacudit,ko sve moze bit gradonacelnik,desila se greska co'ek nije dobio dovoljan procenat ,pa se nemoze alavertit.
zoro..

13. 01. 2018 - 11:52

...mora da je bivša vlast u Budvi-za kojoj ti lelečeš-SKUBLA(korjenje) svoje "porodično stablo"-iz ZAGARAČA...?
Novi komentar