Bivši italijanski premijer

BERLUSKONI: Žene su zadovoljne kad im se muškarci udvaraju

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni ocijenio da je "prirodno da su žene zadovoljne kada im se muškarci udvaraju", komentirišući reakciju stotina žena u Francuskoj, među kojima je glumica Ketrin Danev, koje podržavaju slobodu muškaraca da udvaraju suprotnom polu.
Objavljeno: 12. 01. 2018 - 11:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Prirodno je da su žene zadovoljne kada im se muškarci udvaraju. Meni to nije običaj, jer se žene uvijek meni udvaraju", izjavio je on na italijanskom kanalu Rai Uno. 

"Važno je da udvaranje ostane u elegantnim okvirima", dodao je Berluskoni (81), poznat kao "nepopravljivi zavodnik", ljubitelj mladih i lijepih žena. 

On je u četvrtak bio pozvan u jednu političku emisiju, budući u Italiji traje kampanja za parlamentarne izbore. 

Berluskoni je komentarisao objavu stotinak Francuskinja, među kojima su bile naučnice, književnice i glumice, objavljenu u utorak u listu Le Mond. Potpisnice su u tekstu istakle da je silovanje zločin. 

"Ali naporno ili nespretno udvaranje nije zločin, kao što ni laskanje nije mačistički napad", navele su one. 

Pravo muškaraca na "udvaranje" ženama je ključni dio seksualne slobode, smatraju potpisnice teksta, koje ocjenjuju kao "puritanizam" feminističku kampanju pokrenutu nakon optužbi na račun američkog filmskog producenta Harvija Vajnštajna za višedecenijsko seksualno zlostavljanje žena. 

Berluskonija je, inače, skonost ka mladim i lijepim ženama, u aferi "Rubigejt", stajala prvostepene presude na sedam godina zatvora. Sud ga je teretio za zloupotrebu ovlašćenja i učešće maloljetničkoj prostituciji, ali ga je Vrhovni sud 2015. oslobodio optužbi.

Komentari: 2

vole zene

12. 01. 2018 - 11:18

Sto je ona gospoja rekla "jos nam to uzmite pa nas pobijte "
questo non è possibile

12. 01. 2018 - 15:04

Silvio mama mia ! Ne udvaraju se zene tebi no tvijim parama .
Novi komentar