EP u Hrvatskoj

Vujović: Možda nas ove povrede ujedine još više

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Zagrebu sa Njemačkom utakmicu prvog kola C grupe Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.
Objavljeno: 12. 01. 2018 - 12:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prvi rival crnogorskih rukometaša je zvanični šampion Evrope i jedan od favorita za medalju. Crnogorska selekcija nastupiće bez golmana Nebojše Simića i lijevog beka Vuka Borozana.

"Očekujem da igramo kao što smo i trenirali - agresivno, precizno i borbeno. Vjerujem da ću igrati bolje nego do sada u reprezentaciji i znam da će to doprinijeti i kolektivu. Možda nas ove povrede ujedine još više. Ovakvi igrači bi nedostajali svakoj ekipi, ali igraćemo kao tim i nadam se da ćemo postići uspjeh", najavio je Stevan Vujović.

Uz Rada Mijatovića, najiskusniji rukometaš u Đukićevom timu je 36-godišnji Igor Marković.

"Gledali smo video, spremali se, ali to je prvak Evrope i ne možemo da prijetimo. Poželjno je da odigramo dobro, kako bismo stekli samopouzdanje za utakmicu sa Makedonijom, koja nam je najvažnija", naglasio je Marković.

Crnogorska reprezentacija u Hrvatskoj četvrti put nastupiće na šampionatu, a na prethodna tri nije uspjela da ostvari pobjedu. U Norveškoj 2008. remi sa Rusijom bio joj je dovoljan za drugu fazu, dok je šampionat u Danskoj, šest godina kasnije, kao i 2016. u Poljskoj završila u grupi sa tri poraza.

Duel u Zagrebu počeće u 17 sati i 15 minuta. U drugom meču te grupe rivali će biti Slovenija i Makedonija.

Crna Gora u ponedjeljak igra sa Makedonijom, a grupnu fazu završava duelom sa Slovenijom, u srijedu, 17. januara.

Komentari: 1

MARA

12. 01. 2018 - 13:11

UZ VAS UVIJE.I U PORAZIMA I U POBJEDAMA!BORITE SE ZA SVOJ GRB I NOSITE GA SA PONOSOM.ŽELIM VAM SVU SREĆU!
Novi komentar