Zaplijenjeno 40 grama heroina i pet grama kokaina

Nikšićanin uhapšen zbog posjedovanja i prodaje narkotika

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i radnje u  cilju suzbijanja ulične prodaje opojne droge na teritoriji Opštine Nikšić, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Objavljeno: 12. 01. 2018 - 12:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici Odsjeka su, 11.01.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugh prostorija koje koristi I.K. (27) iz Nikšića. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli  11 pvc kesica sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine od oko 40 grama, devet pvc kesica sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain ukupne mase oko 5 grama, vagu za precizno mjerenje kao i pribor za pakovanje.

O događaju je obaviješten dražavni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da mu se I.K. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počnio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Oduzeta droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. 

Komentari: 1

Sto ne pisete o krivičnoj

12. 01. 2018 - 15:08

Prijavi koju je pokrenuo crnogorski ombudsman prema svom savjetniku. Prijava je uputiokod osnovnog Tuzioca u Kotoru, svi cute.
Novi komentar