Telekom 1.CFL

Grbalj sa novim trenerom napada Evropu

Tačno prema dogovoru, u četvrtak u podne, kandidati za prvi tim Grblja okupili su se u klupskoj prostoriji na stadionu i počeli pripreme za nastavak borbe za bodove.
Objavljeno: 12. 01. 2018 - 13:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Stare i nove snage, kako u igračkom kadru, tako i u stručnom štabu, pozdravio je predsjednik kluba Marko Bato Carević, saopštivši očekivanja rukvodstva u proljećnoj sezoni.

“Želimo da dobro pripremljeni i motivisani, uz sve uslove za rad i boravak, krenemo u trku za Evropu. Kroz prvenstvo ili Kup, svejedno. Klub je obezbijedio sve što je potrebno ekipi, a od igrača očekujemo da se oduže na pravi način”, rekao je Carević.

Fudbalerima se obratio i sportski direktor Aleksandar Mikijelj, koji je predstavio stručni štab novi trener je Zoran Govedarica, njegov asistent biće Božo Tujković, dok će Mato Đurković raditi sa golmanima.

Što se tiče novajlija, u Radanoviće su stigli Rade Pejić, Predrag Jović, Ivan Mijušković, Andrija Kaluđerović i Nedeljko Vlahović.

Pojačanje među stativama mogao bi da bude nekadašnji mladi reprezentativac i čuvar mreže Vojvodine Marko Kordić, koji je ponikao u Grblju.

“Na pripremama je nekoliko fudbalera koji će pokušati da se nametnu, a priključiće nam se Milan Carević i Hulio Montenegro koji su prvog dana bili odsutni. Sa nama je golman Marko Kordić, iz Vojvodine, koji je počeo karijeru u Grblju i očekujemo da ćemo i sa njim postići dogovor. Otišlo je deset igrača, za sada je stiglo pet novih, ali očekujem da ih bude još. Osim toga, mnogo očekujemo od naših talentovanih omladinaca i kadeta, od kojih su neki prekomandovani za prvi tim”, naglasio je Mikijelj.

Novi trener “trikolora” Zoran Goveradica najavio je mnogo rada, a od igrača traži maksimalno zalaganje.

“Čast mi je i zadovoljstvo da vodim ekipu Grblja. Vjerujem da možemo ostvariti ciljeve upornim radom i dokazivanjm. Radićemo po planu koji smo pripremili. Kroz prijateljske utakmice brusićemo formu za proljećnu polusezonu. Nadam se da ćemo pružati dobre partije, počev od premijere sa Rudarom pred svojim navijačima”, kazao je Govedarica.

Komentari: 0

Novi komentar