Đukić uoči starta EP

Imamo što da pokažemo, podržavajte nas!

Ekspedicija Dragana Đukića u Zagrebu željno iščekuje start Evropskog prvenstva i prvi duel sa zvaničnim prvakom kontinenta, Njemačkom.
Objavljeno: 12. 01. 2018 - 14:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Ostaje nam da odradimo večerašnji trening u zagrebačkoj Areni i malo smirimo nervozu koja se osjeća u vazduhu - kažao je selektor crnogorske reprezentacije Dragan Đukić i dodao:  - Uz to, i da napravimo posljednji dogovor pred meč sa Njemcima. Raspoloženje je dobro, veliki protivnik, sluti na veliku utakmicu.

Crna Gora je dva puta bila bolja od Njemačke, u kvalifikacijama za EURO 2014, a jedini poraz su doživjeli na Svjetskom šampionatu u Španiji 2013. Međutim, Đukić se ne osvrće na ono što je bilo.

- Nakon krize, Njemci su se vratili na velika vrata, imaju kontinuitet i super tim, puno jači nego na EP u Poljskoj prije dvije godine. Naše šanse su da nas ne shvate ozbiljno. Mislim da imamo način da im odgovorimo, da igramo odbranu koja im ne odgovora. Probaćemo da malo kombinujemo, ali ne nauštrb rezultata - podvukao je Đukić.

Mnogi već vide Njemačku i Sloveniju u drugoj fazi, i prognoziraju da će ishod duela između Crne Gore i Makedonije, u ponedjeljak, odlučiti ko ide dalje.

- Makedonci dolaze na prvenestvo sa ambicijama da igraju polufinale. Ukoliko sjutra savladaju Sloveniju, onda će nam meč sa Slovencima biti od najveće važnosti... Ali, mi idemo od utakmice do utakmice. Koncentrisani smo na premijeru - kazao je prvi starteg "lavova".

On je dodao da crnogorski reprezentativci imaju što da pokažu na EP.

- Čast nam je što smo dio jednog od najjačih evropskih prvenstava u posljednjim godinama. Mislim da imamo što da pokažemo i onima koji nas potcijenjuju i onima koji nas vole. Podržavajte nas! - poentirao je Đukić.

Komentari: 2

Crmničanin...

13. 01. 2018 - 07:33

Idemo HRABRO, pa što bude... Imamo što imamo i koliki smo, MNOGO SMO JAKI... NAPRIJED CRNA GORO..!!!
nn

13. 01. 2018 - 09:25

Obzirom na prikazanu igru u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom prije par dana, te obzirom na ono što su juče hrvatski rukometaši napravili sa srpskom reprezentacijom, mislim da imamo solidnu, kompetitivnu reprezentaciju. Biće zanimljivo igrati protiv prvaka Evrope Njemačke, trećeplasirane Vujovićeve Slovenije na svjetskom prvenstvu i odlične Makedonije
Novi komentar