Podgorica

Od jednog lica oduzeta lovačka puška; protiv njega podnijeta krivična prijava

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica podnijeli su državnom tužiocu u ODT u Podgorici krivičnu prijavu protiv D.M. (57) iz Podgorice, kod kojeg su prethodno pronašli i od njega oduzeli lovačku pušku. 
Objavljeno: 12. 01. 2018 - 15:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici Stanice policije za javni red i mir CB Podgorica su, 08.01.2018. godine, prilikom kontrole vozila i vozača u mjestu Balabani u Zeti od D.M. oduzeli lovačku pušku marke „Beneli“, model „Pasion“, kalibra 12 GA X 3 mm, bez municije, sa oružnim listom koji glasi na ime njegovog sina M.M, sa rokom važenja do 27.02.2018. godine.

Shodno navedenom, službenici CB Podgorica su 10.01.2018. godine nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv D.M, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

Komentari: 1

Putnik Namernik

13. 01. 2018 - 07:24

Dali će gospoda iz Analitike da prestanu da prave greške oko kalibara (na primer 12 GA x 3mm pošto takav kalibar ne postoji). Bilo bi dobro da se konsultuje ekspert za naoržanje i da se informacija prijavi u potpunosti ispravno. Ovakva informacija je netačna i zvuči ne profesionalno. Takodje u predhodnim člancima je bilo grešaka oko vrsta oružja koja su zaplenjena. Precizno izveštavanje media je veoma zažno osim ako nisu u pitanju "Fake Media"...
Novi komentar