Odgovorili kotorskom DPS-u

Demokrate: Još čekamo dogovor koliko funkcionera DPS-a ima drugo državljanstvo

Mi vas nismo pitali da li su vaši lokalni i državni funkcioneri koje smo naveli crnogorski državljani. Znamo da jesu. Pitali smo vas - da li pored državljanstva Crne Gore imaju državljanstva Srbije, odnosno Bosne i Hercegovine? I dalje čekamo odgovor. Tačnije, ako je suditi po broju vaših funkcionera sa drugim državljanstvima, pored crnogorskog, koje smo do sada objelodanili u javnosti, dužni ste makar 12 odgovora, navode Demokrate u odgovoru kotorskom DPS-u.
Objavljeno: 12. 01. 2018 - 17:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Demokrate tvrde da DPS ćuti jer ne smije da javnosti saopšti ko su funkcioneri, koliko prebivališta i biračkih prava imaju.

„A tek koliko računa, stanova i automobila posjeduju. To je razlika između vas i nas. Na svaku vašu optužbu dobili ste argumentovan i jasan odgovor koji dokazuje da niste u pravu. Sa druge strane, vi niste bili u stanju da udostojite javnost Crne Gore odgovorom da li navedeni funkcioneri imaju državljanstva drugih država, osim Crne Gore“, navode Demokrate.

 

Komentari: 7

Koyot

12. 01. 2018 - 18:47

Kako ste dosadili vise sa tom pricom. Ali kazu da je napad najbolja odbrana, e to vi radite. Da bi prikrili svoje greske i lazi, napadate druge.
Uros

12. 01. 2018 - 18:52

Ja jos nijesam cuo Jokica da je izasao medju ljude i rekoa da li je bio drzavljanin Srbije za vrijeme kad su bili izboti i kad je dosao na funkciju? Dje je, zasto se krije?
Tedor

12. 01. 2018 - 18:55

A Becicu odakle tebi kuce onolike?? Cim ti napadas druge zna se koliko je sati krivi ste i nema te vode koja moze vase greske da opere.
Agata

12. 01. 2018 - 21:36

Ja ne mogu da vjerujem koliko ste vi besramni.. sram da vas bude za sve prevare koje cinite svakodnevno !
Sorela

12. 01. 2018 - 21:36

Mislim da preko vas nema prevaranata.. mozete da pricate o mladosti i postenju, ali niko vam u to vise ne vjeruje.
pasoš & putovnica

12. 01. 2018 - 21:52

Ako se uzmu u obzir zastave ispod kojih spavate te navijački rekviziti klubova I Srbije ona je sve jasno.Ali posto očekujete brzi ulazak CG u EU uniju (Srbija na dugom čekanju ili nikad) zato I vadite CG putovnicu.
CiNick

13. 01. 2018 - 22:25

Konstantno lukavo postavljanje istoga pitanja. Demagozi ignorišu fakat da zakon (koji jest svakako sporan) dozvoljava dvojno državljanstvo onijema koji su ga stekli prije 3,juna 2006. jer to izostavljaju iz svojijeh pitanja, jer izvjestno da mnozina ima zakonsko pravo na dvojno državljanstvo, ali je koristno prešućet. U isto vrijeme sami izbjegavaju konkretan odgovor na konkretno pitanje: Jokiću, đe si bio kad je grmjelo?
Novi komentar