Kupatilo iz snova uz raznovrsnu ponudu hansgrohe Metropol linije

Karakterističan stil premijum kupatilskog dizajna

Kupatilo iz snova uz raznovrsnu ponudu hansgrohe Metropol linije
Objavljeno: 15. 01. 2018 - 09:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ako i vi uživate uređujući enterijer, toliko da se ponekad čini nemoguće ono što se zamislili, onda će vas hansgrohe Metropol kolekcija obradovati!

Upečatljiv i skladan geometrijski izgled sa tri vrste ručki nudi dovoljno mogućnosti da izaberemo opremu za kupatilo po svom ukusu. Inovativni dodatak nove Metropol linije je samostojeći, podni umivaok sa česmom. Precizne konture i pravougaonici spojeni su tako da fino raspoređuju svjetlosne refleksije, a česma i ručka su poravnate, što im daje harmoničan izgled. Kockasti oblik baze odiše elegantnom, modernom estetikom.

ComfortZone za više slobodnog prostora ispod slavine​

foto1

Prostor ispod slavine je praktičan iz više razloga - pranje ruku, brijanje ili punjenje posuda. Potrebe su nam različite, pa su česme konstruisane u četiri visine. Tako su, na primjer, visoki modeli praktični za pranje kose.

Pored toga što je podna česma impresivna pojava u kupatilu, ona se jednostavno postavlja i fleksibilno je podesiva. Tako ih možemo uklopiti i uz samostojeće kade.

 

Raznovrsnost ručki i kontrolnih opcija

Pored standardnog ravnog modela, imamo izbor i sa tankom, okretnom ručkicom. Njegova Select tehnologija kombinuje minimalistički dizajn sa jednostavnom Select kontrolom - mlaz vode se može pokrenuti i zaustaviti pritiskom na dugme!

Kao dio međunarodno aktivne Grupe Hansgrohe, hansgrohe je premijum robna marka za tuševe, tuš-sisteme, kupatilske i kuhinjske česme, kao i kuhinjske sudopere. Sa brojnim nagrađenim proizvodima, hangrohe oblikuje tok vode u kuhinjama i kupatilima. To su mjesta u kojima ljudi provode vrijeme koje cijene i proživljavaju dragocjene trenutke u dodiru sa vodom. Imajući to na umu, hangrohe je razvio revolucionarna rješenja koja objedinjuju izvanredan dizajn, dugotrajni kvalitet i inteligentne karakteristike za maksimalnu jednostavnost upotrebe. Hangrohe pretvara vodu u impresivno iskustvo.

foto2

hansgrohe. Meet the beauty of water.

 

Saznajte više o robnoj marci hansgrohe na:

www.facebook.com/hansgrohe www.twitter.com/hansgrohe_pr

 

Komentari: 0

Novi komentar