Proces vodi sutkinja Mugoša

Šahmanović se tereti da je nanio štetu od 2.745, a ne 12.000 eura

Predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović se dopunjenom optuž- nicom tereti da je nanio 2.745. eura štete budžetu, a ne 12.000 eura koliko se sumnjičio prvobitnim aktom Tužilaštva.
Objavljeno: 13. 01. 2018 - 07:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sudski proces vodi sutkinja Suzana Mugoša.

Šahmanović je juče ispred zgrade Višeg suda u Podgorici medijima saopštio da se potvrdilo ono što je ispričao tokom prvog suđenja, da nije oslobodio investitora od plaćanja 11.000 eura već 2.745 eura ako plaća u ratama, ili 2.100 eura ako plati cjelokupan iznos.

- To sam potpisao. Uslov je bio i da investitor zaposli do 15 ljudi – kazao je Šahmanović.

Komentari: 3

Bruka i sramota...

13. 01. 2018 - 10:49

..skijaško klizajućih družina-koje se skližu-na euriće -začas očas sa 12..iljada na bezmalo ciglije tri iljade eurića..iliti tri put manje vrijedna optužnica? Plači voljena domovino-nad sudbinom ovoga naroda...koji gleda u nebesa oće li mu snijeg panut-i pokriti bruku cijelu?
Crna Gora

13. 01. 2018 - 11:08

Ma ovo ti je država najnevjerovatnijih montiranih procesa, nije bitno za šta je neko optužen no ko je i u kojem trenutku optužen. A onda će na kraju tužilaštvo reći da se šalilo. Kakva će to, a već jeste, sprdnja biti kada se završi tzv. suđenje za terorizam!
marko m

13. 01. 2018 - 10:58

Lokalne samouprave a u poslednje vrijeme i ministarstva u Crnoj Gori su devastirane sa kadrovima kad su u pitanju pravnici. Naime, u vecini slucajeva drzavni organi nemaju pravnike koji mogu da odgovore danasnjim zahtjevima, materija je veoma slozena i potrebno je da je rade pravnici sa dugogodisnjim radnim iskustvom (dobri pravnici posle izvjesnog vremena idu u privatni sektor zbog male plate). Politicka elita u Crnoj Gori nije svjesna cinjenice da je u toku proces urusavanja sistema zbog nedostatka kvalitetnih kadrova, tako cesto rukovodioci koji donose odluke nemaju adekvatne savjetnike koji ce da ih upozore sto mogu da potpisu a sto ne mogu.....Obrazovni sistem je postao komercijala na pravnoj snazi je nacelo kvantiteta dok nacelo kvaliteta je potpuno zanemareno i kao takav ne produkuje kvalitetan kadar koji moze da nadomjesti odlazak postjecih kadrova iz drzavnih organa u privatni sektor....
Novi komentar